Krásu majú v rodine! Brat slávnej topmodelky očarí v kabáte aj hore bez

Jeho sestru považujú za jednu z najkrajších žien sveta, ale ani Toby Huntigton-Whiteley, brat slávnejšej Rosie, sa v prípade fyzickej príťažlivosti nestratí.

19.01.2016 00:00
debata
Model Toby Huntington-Whiteley pózuje pred... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Toby Huntington-Whiteley Model Toby Huntington-Whiteley pózuje pred prehliadkou pánskej kolekcie značky Burberry Prorsum v Londýne.

Dvadsaťpäťročný mladík sa objavil pred pár dňami na prehliadke britskej značky Burberry Prorsum v Londýne a pozornosť fotografov aj fanúšikov mal zaručenú. Oblečený v jednoduchom dvojradovom sivom kabáte s károvaným šálom predviedol typický britský look. Príťažlivá tvár s typickými plnými perami a nosom, ktorými je povestná aj jeho slávna sestra, už Tobymu priniesli niekoľko exkluzívnych ponúk. A v neposlednom rade aj spoluprácu so spomenutou značkou Burberry.

A hoci v Londýne bolo pred pár dňami chladno a mladší brat slávnej topmodelky sa objavil zababušený v teplom vlnenom kabáte, množstvo jeho fanúšikov ocení skôr jeho odhalenejšiu podobu. Ako ukazuje účet na Instagrame, kde Toby zverejňuje momentky zo súkromia či z módnych fotení, jeho fyzická forma je naozaj ukážková. Veď posúdťe sami.

One shot from @boatinternational. @cwhale, @jonathanglynnsmith, @fionarubie & @cionajk. #models1 #m1men #fashion #malemodel #menstyle

Fotka uverejnená používateľom Toby Huntington-Whiteley (@thuntingtonwhiteley),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Instagram #Rosie Huntington-Whiteley #brat #Toby Huntigton-Whiteley

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...