Pauhofová s mamou žiarili na premiére, kritika jej filmu nepraje

Do slovenských kín prichádza očakávaný film českého režiséra Filipa Renča o herečke Líde Baarovej. Stvárnila ju Slovenka Táňa Pauhofová a na bratislavskej premiére potvrdila povesť príťažlivej mladej dámy.

21.01.2016 12:50
debata
Herečka Táňa Pauhofová s mamou na bratislavskej... Foto: Profimedia
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová s mamou na bratislavskej premiére filmu Lída Baarová.

Členka Činohry Slovenského národného divadla dorazila na filmové premietanie v čiernobielej kombinácii perforovaného topu a nadýchanej tulipánovej sukne. K nim pridala chanelovský kúsok na plece a masívnejšie členkové topánky na podpätku.

Hoci ryšavú krásku sprevádzal aj priateľ – podnikateľ Martin Vaľovský, väčinu času pred objektívmi trávila v spoločnosti svojej mamy. Rodinné duo rozdávala na všetky strany úsmevy a pri pohľade na Pauhofovú staršiu bolo jasné, odkiaľ podedila slovenská herečka toľko pôvabu.

Ten fyzický bol jedným z atribútov na výber do role slávnej českej herečky, no zavážil aj herecký talent ryšavky, ktorá má na konte nominácie na Českého leva či víťazstvo v divadelných DOS-kách. Niekedy však, zdá sa, talent hereckých predstaviteľov nestačí. Novinka od režiséra Filipa Renča a scenáristu Ivana Hubača sa zatiaľ dočkala rozporuplných a viac negatívnych reakcií od kritickej obce.

Recenziu redaktorky Roberty Tóthovej na film Lída Baarová nájdete v denníku Pravda v piatok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #kritika #Táňa Pauhofová #mama #Filip Renč #Lída Baarová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...