Odolal Derek Zoolander mega výstrihu Heidi Klumovej? Pozrite sa!

Ben Stiller sa po pätnástich rokoch vrátil k úlohe v komédii Zoolander. Premiéru v Sydney si užil po boku nemeckej topmodelky.

27.01.2016 10:45
debata

Heidi Klum momentálne v Austrálii promuje novú líniu spodnej bielizne. Od svojich pracovných povinností si však rada „odskočila“ na premiéru komédie Zoolander 2, ktorá sa konala v Sydney. Nemecká kráska robila počas slávnostného večera neprehliadnuteľnú spoločníčku hercovi Benovi Stillerovi. Práve ten sa k úlohe modela Dereka Zoolandera vrátil po dlhých pätnástich rokoch.

Ben Stiller (vľavo) a modelka Heidi Klum pózujú... Foto: SITA/AP, Rob Griffith
Ben Stiller (vľavo) a modelka Heidi Klum Ben Stiller (vľavo) a modelka Heidi Klum pózujú na premiére filmu Zoolander 2 v Sydney.
42-ročná blondínka a americký herec tvorili pred fotografmi zaujímavú dvojicu, keďže vysoká Klum bola od drobného Stillera vyššia takmer o hlavu. Obaja si však z tohto rozdielu vrásky nerobili a na červenom koberci sa dobre bavili.
Ben Stiller (vľavo) a modelka Heidi Klum pózujú...
Ben Stiller (vľavo) a modelka Heidi Klum pózujú...
+3Heidi Klum pózuje na premiére filmu Zoolander 2...

Klum zvolila na akciu čierne šaty austrálskej značky Bec & Bridge. Nápadný výstrih po pupok a rozparky po bokoch stranách skvelo padli na sexi figúru štvornásobnej mamy Heidi Klumovej.

Dvaja predstavitelia komédie, Ben Stiller a Penelope Cruz, sa už pred časom objavili spoločne aj na titulke módneho magazínu Vogue. Okrem nich si v Zoolanderovi 2 zahrali aj Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Owen Wilson či Macaulay Culkin.

Titulka Vogue v znamení filmu Zoolander 2: Ben... Foto: SITA/AP
People Zoolander Titulka Vogue v znamení filmu Zoolander 2: Ben Stiller ako Derek Zoolandera Penelope Cruz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #sydney #Ben Stiller #Zoolander 2

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...