Zázračné dieťa? Deppova krásna dcéra ohúri pôvabom aj talentom

Má len šestnásť rokov, no jej popularita je obrovská. A nepredurčil ju ku nej len hviezdny pôvod. Lily-Rose Depp je totiž veľmi zaujímavá mladá dáma.

28.01.2016 09:24
Lily-Rose Depp Foto: ,
Herečka a modelka Lily-Rose Depp.
debata

Dcéra speváčky Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa zaujala už pred pár rokmi, keď sa objavila na prehliadke módneho domu Chanel. Samozrejme, na pozvanie samotného Karla Lagerfelda, ktorý bol očarený krásou dcéry jeho niekdajšej múzy Paradisovej. Nebolo treba dlho čakať, aby sa mladučká dáma stala novou tvárou línie okuliarov značky Chanel.

Modeling však údajne Lily-Rose nikdy úplne nepriťahoval. Aj to bude dôvod, prečo sa blondínka vrhla (so súhlasom oboch rodičov) do filmového projektu Yoga Hossers.

Herečka a modelka Lily-Rose Depp uviedla na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lily-Rose Depp Herečka a modelka Lily-Rose Depp uviedla na festivale Sundance film Yoga Hosers.

Na filmový festival Sundance prišla film predstaviť osobne. Paradoxne chýbal po jej boku známy otec, ktorý si tiež vo filme zahral. Hoci médiá tvrdili, že po rozchode jej rodičov vzájomné vzťahy otca a dcéry ochladli, opak je vraj pravdou. Hoci zostala žiť vo Francúzsku, Lily si skvelo rozumie s Deppom a údajne dokonca aj svojou „macochou“ – Deppovou manželkou Amber Heardovou.

Podľa kritikov však dcéru slávneho páru treba začať brať vážne aj na spomenutom hereckom poli. V novinke presviedča, že talent dostala do vienka po otcovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #dcéra #popularita #talent #Sundance #Lily Rose-Depp

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...