Avatar ozdobila kyprá Leona Lewis, Zoe Saldana ukázala sexi krivky

Vo filme Avatar síce zaznie len jej hlas, ale na premiéru novej snímky Jamesa Camerona v Los Angeles patrila k najtrblietavejším hviezdam. Doslova.

17.12.2009 19:00
Zľava: Zoe Saldana, Sigourney Weaver a Michelle... Foto:
Trojica hlavných ženských predstaviteliek filmu Avatar - zľava: Zoe Saldana, Sigourney Weaver a Michelle Rodriguez
debata

Britská speváčka Leona Lewis, o ktorej je reč, sa totiž obliekla do dlhej striebornej róby pošívanej krištáľmi. Dvadsaťštyriročná hviezda, ktorú zrodila súťaž X-Factor, bola na míle vzdialená od niekdajšej recepčnej zo štvrti Hackney, ktorá prišla práve do spomenutej súťaže.

Práve britskej speváčke, ktorá tento rok vydala druhý album, zveril režisér Cameron aj naspievanie titulnej piesne snímky Avatar. Skladba I see you sa objavila aj medzi pesničkami, ktoré budú bojovať o nomináciu na Oscara.

Speváčka Leona Lewis. Foto: Reuters
Leona Lewis Speváčka Leona Lewis.

Film Avatar, ktorý mal v slovenských kinách premiéru vo štvrtok, má už na konte nominácie na Zlatý glóbus. Možno aj preto medzi hercami v New Yorku panovala dobrá nálada.

Samý smiech a veselé gestá bola najmä trojica hlavných herečiek – Zoe Saldana a tiež Sigourney Weaver a Michelle Rodriguez. Prvá menovaná, ktorá stvárňuje vo filme odvážnu „modrú“ bojovníčku Neytiri z planéty Pandora, dorazila v roztomilých a sexi šatách značky Versace. Kratučký model bez ramienok odhalil jej štíhle a tvarované telo, ktoré režiséra tiež oslovilo, keď vyberal hrdinku do svojho filmu.

Herečka Michelle Rodriguez. Foto: Reuters
Michelle Rodriguez Herečka Michelle Rodriguez.

Rodriguezova sa obliekla do honosnej fialovej róby s volánmi, šesťdesiatnička Weaver, ktorá s Cameron spolupracovala už kedysi na sci-fi horore Votrelci, zvolila čierne šaty s trblietavým dezénom.

Na premiéru v Los Angeles dorazila aj ďalšia Cameronova „ex-spolupracovníčka“. Herečka Jamie Lee Curtis, ktorú slávny režisér obsadil vo filme Pravdivé lži, priviedla so sebou aj dcéru Annie a syna Thoma. Štart doposiaľ údajne najdrahšieho filmového projektu v dejinách si nenechali ujsť ďalšie známe osobnosti.

Herečka Zoe Saldana v šatách Versace. Foto: SITA
Zoe Saldana Herečka Zoe Saldana v šatách Versace.

Prvá slovenská oficiálna premiéra snímky sa konala už v utorok 15. decembra, keď mali vybraní diváci možnosť vidieť dabovanú 3-D verziu filmu.

Herečka Zoe Saldana a jej kolega Sam...
Režisér James Cameron s manželkou sa spokojne...
+11Herečka Zoe Saldana stvárnila vo filme Avatar...
debata chyba

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...