Módne pohromy zo SAG Awards: Dámy, toto vám naozaj nevyšlo!

Hollywoodska móda zvyčajne priťahuje pozornosť a vyráža dych svojou eleganciou či pôvabom. Ale to neznamená, že sa v nej nenájdu aj prešľapy.

01.02.2016 00:00
debata
Herečka Melora Hardin. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Melora Hardin. Herečka Melora Hardin.

Sobotňajšie vyhlásenie cien SAG Awards 2016 do Los Angeles pritiahlo desiatky hereckých hviezd a kým niektoré z nich na červenom koberci žiarili a bodovali, iné skôr dvíhali obočie. Aké bolo najbizarnejšie či najmenej vydarené looky večera?

Herečka Julianna Marguiles sa objavila na...
Herečka Marisa Tomei.
+39Herečka Nicole Kidman prišla v šatách Gucci. Na...

Možno na provinčný dedinský ples, ale rozhodne nie na veľkolepé hollywoodske podujatie boli určené šaty, v ktorých sa objavila herečka Melody Hardin. Model šiat bez ramienok s asymetrickou sukňou, ktorá vpredu odhaľovala nohy a vzadu prechádzala do vlečky, by síce mohol fungovať. Ale nie s daným materiálom a príšernou potlačou zvieracieho motívu, ktorý zaváňal tržnicovou vulgárnosťou.

Herečka Lori Petty. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Lori Petty. Herečka Lori Petty.

Prekvapivo nevydarená bola aj voľba dámy, ktorá je zvyčajne kráľovnou červeného koberca. Jedovatá zelená na šatách Givenchy Couture, ktoré si obliekla herečka Julianne Moore, mohla vyzerať zaujímavo. Lenže, strih 54-ročnej herečke vôbec nelichotil a nesvedčal – vyzerala akoby mala zdeformované poprsie a zväčšené bruško. Keď si predstavíte, že tento model zdobený tisíckami fitrov a krokodílou kožou vyjde na desaťtisíce eur, je to azda ešte viac na zaplakanie.

Žltý model herečky Soly Bamisovej mohol fungovať, ale to by nemohla krk sťahovať obrovská mašľa, ktorá za afroamerickou herečkou svietila všade, kde sa objavila. Pokus o architekturálny detail večernej garderóby sa skončil podobou nepodareného darčekového balenia.

Herečka Sola Bamis. Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herečka Sola Bamis. Herečka Sola Bamis.

Zo zoznamu bizarných bola aj voľba herečky Lori Pettyovej, ktorá sa objavila v seriáli Orange is the new black. Už samotná ružová kombinácia nohavíc a bundičky nad pupok bola nečakaná, ale podoba samotného odevu brala dych. Bohužiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. A asi nik nepochopil, o čo vlastne Pettyovej išlo…

Ďalšie dámy si pozrite v našej bohatej galérii…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #SAG Awards #najhoršie #Lori Petty #Sola Bamis #Melody Hardin

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....