Clooneyho Amal opäť uchvátila na premiére, žiarila aj iná manželka

Celebritný manželský pár Amal a George Clooneyovci síce nevymetajú jednu spoločenskú udalosť za druhou, ale keď už sa niekde objavia... Stojí to za to.

02.02.2016 12:05
debata
Právnička Amal Clooney a jej manžel George... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Amal Clooney a jej manžel George Clooney Právnička Amal Clooney a jej manžel George Clooney boli opäť stredobodom pozornosti.

Na pondelňajšej premiére filmu Hail, Ceasar!, v ktorom si Clooney zahral jednu z hlavných úloh, chýbať nemohli. A fotografi sa okamžite sústredili na pôvabnú polovičku slávneho hollywoodskeho her­ca.

Právnička Amal Clooney a jej manžel George...
Herečka Jenna Dewan Tatum vyzerala opäť úchvatne.
+7Herec Jonah Hill na premiére filmu Hail, Caesar!.

Právnička s libanonskými koreňmi si obliekla model šiat, ktorý už v trošku inej podobe predviedla pred vyše rokom na veľkolepej svadbe v Benátkach. Snehobiele koktejlové šaty zdobené krvavočervenými kvetinami našívanými v oblasti drieku vyzerali honosne a zároveň patrične elegantne. Brunetka s havraními kaderami doplnila tento model ešte výrazným červeným rúžom a v kontraste s jej svetlou pleťou vyzerala priam ako moderná Snehulienka.

Clooneyho životná partnerka však nebola jedinou očarujúcou dámou premiéry novej komédie z dielne bratov Coenovcov. Na červenom koberci sa objavila aj herečka Jenna Dewan Tatum, ktorá sprevádzala manžela a člena hereckého ansámblu Chaninga Tatuma. Zlatú kreáciu bez ramienok, ktorú si na slávnostný premiérový večer obliekla, skombinovala s minimalistickým nahým líčením a žiarivým úsmevom.

Herec Channing Tatum prišiel s manželkou Jennou... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Channing Tatum prišiel s manželkou Jennou Dewan Tatumovou. Herec Channing Tatum prišiel s manželkou Jennou Dewan Tatumovou.

Medzi hviezdami premiéry však nechýbali ani ďalší mužskí hrdinovia – okrem dvoch spomenutých tiež Josh Brolin či Jonah Hill. Prekvapivá však bola neúčasť herečky Scarlett Johanssonovej, ktorá si v Hail, Ceasar! tiež zahrala.

Dôvodom však je, že momentálne už je zaviazaná ďalšiemu filmovému projektu, na ktorom pracuje a nakrúca ho na Havaji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Jenna Dewan Tatum #Amal Clooney

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....