Ples v opere hostil hviezdy: Pamela prišla v róbe ako vrece na odpadky!

Vo Viedni sa vo štvrtok večer konal jubilejný, 60. ročník svetoznámeho Plesu v opere. Nechýbali na ňom svetové celebrity, ani domáci prominenti.

05.02.2016 07:28
debata (24)
Kanadská herečka Pamela Anderson bola jedným z... Foto: Profimedia
Pamela Anderson Kanadská herečka Pamela Anderson bola jedným z hostí viedenského Plesu v opere.

Pozornosť médií domácich, ale aj svetových tento rok pútala najmä účasť americkej herečky Brooke Shieldsovej, ktorú zasadla do luxusnej lóže stavebného podnikateľa Richarda Lugnera. Ten tradične každý rok platí honorár svetovej celebrite, aby mu robila spoločnosť v jeho honosnej lóži na akcii, ktorá je vrcholom plesovej sezóny v rakúskej metropole. Tentoraz však Shieldsovej účasť údajne zaplatili nemeckí bratia Arnold a Oskar Wessovci, známi tiež ako botoxoví chlapci.

Herečka Brooke Shields si fotila atmosféru vo...
Zľava: Dirigent Sascha Goetzel, operná speváčka...
+9Tanečníci v zákulisí viedenskej opery sa...

Okrem Shieldsovej, ktorá prišla v šatách telovej farby s čipkovanou „šupkou“ na povrchu, sa však vo viedenskej opere objavil napríklad aj americký herec Jai Courtney (Smrtonosná pasca 5) či herečka a modelka Pamela Anderson.

Tá zaujala od prvého momentu, jej večerná róbe z dielne Vivienne Westwoodovej totiž svojím materiálom pripomínala skôr vrece na odpadky než veľkolepý a drahý plesový materiál (hodváb, satén, brokát či dišes), ktorými sa to v opere hemžilo.

zväčšiť Americká herečka Brooke Shields bola jedným z... Foto: SITA/AP, Hans Punz
Brooke Shields Americká herečka Brooke Shields bola jedným z celebritných hostí viedenského Plesu v opere.

Ples sa začal nástupom debutantov, 140 párov vybraných mladých dám a pánov. Súčasťou otváracieho ceremoniálu bolo tiež vystúpenie 75-ročného operného speváka Plácida Dominga.

Na plese sa zúčastňuje okolo 5000 návštevníkov, medzi nimi i rad politikov – na čele s rakúskym prezidentom Heinzom Fischerom, podnikateľov a celebrít. Vstupenka na okázalú slávnosť vo Viedenskej štátnej opere stojí 290 eur (zhruba 7840 korún). Miesta v lóži však môžu vyjsť aj na sumu okolo 10-tisíc eur.

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Viedeň #Pamela Anderson #Ples v opere #slávnosť #Brooke Shields

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...