Slávna mama s krásnou dcérou na cenách: Pozrite sa, ako im to pristane

Herečku Emmu Thompsonovú poznajú diváci z rozličných filmov a nestratila sa ani na divadelných doskách. Ako matku ju však vníma verejnosť už menej.

09.02.2016 00:00
Emma Thompson a jej dcéra Gaia Romilly Wise Foto: ,
Herečka Emma Thompson a jej dcéra Gaia Romilly Wise na vyhlásení cien v Londýne.
debata

Určite mnohí čitatelia či diváci nedeľňajšieho vyhlásenia cien denníka Evening Standard zostali prekvapení, keď uvideli Thompsonovej garde na slávnostný večer – šestnásťročnú dcéru Gaiu. Pôvabná slečna sprevádzala slávnu matku nielen počas živého prenosu, ale tiež na červenom koberci, kde pózovali fotografom.

Obe dámy zvolili na veľkolepé gala nohavicovú alternatívu a zaradili sa medzi štýlové hviezdy večera. Kým 56-ročná Thompson sa obliekla do pudrového nohavicového kostýmu, jej pôvabná dcéra stavila na svetlosivý odtieň a odhalené ramená.

Herečka Emma Thompson (v nohavicovom kostýme... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Emma Thompson a jej dcéra Gaia Romilly Wise Herečka Emma Thompson (v nohavicovom kostýme Stella McCartney) a jej dcéra Gaia Romilly Wise.

Večer sa najmä pre držiteľku Oscara vyvinul veľmi pozitívne, keď si Thompson domov odnášala cenu za najlepší komediálny výkon v snímke The Legend of Barney Thomson. Víťazstvo však poznamenal aj smútok – herečka si totiž zaspomínala na nedávno zosnulého kolegu Alana Rickmana, s ktorým účinkovala vo viacerých filmoch.

„Je to veľmi depresívne, ale je to už tak. Takéto veci sa skrátka dejú,“ konštatovala pred médiami herečka, ktorá následne trofej venovala práve zosnulému kolegovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #cena #Emma Thompson #spomienka #Alan Rickman

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...