Fíha. 42-ročná mama na móle vyrazí dych, veď zatieni aj topmodelky!

Svetové topmodelky sa zišli na newyorskej premiére jedného z najočakávanejších filmov roka - Zoolander 2. Ale mama Penelope Cruz ich schovala do vrecka!

10.02.2016 12:26
debata (2)
Herečka Penelope Cruz počas prehliadky pri... Foto: Brian Ach/Getty Images for Paramount
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz počas prehliadky pri príležitosti premiéry filmu Zoolander 2 predviedla svoje modelkovské vlohy. A dokonalé nohy.

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Madridu, ktorá v komediálnej snímke stvárňuje tajnú agentku, sa objavila na móle v rámci veľkolepej módnej šou, ktorá sa stala súčasťou premiéry. A všetky oči smerovali na ňu. Právom!

Herec Ben Stiller a jeho manželka Christine...
Herci Owen Wilson (zľava), Will Ferrell a Ben...
+21Herci Owen Wilson (vľavo) a Ben Stiller kráčajú...

Dvojnásobná mama sa totiž predviedla v krátkych šortkách a vysokých semišových čižmách pred zrakmi hviezdnych hostí módnej brandže a vyzerala supersexi. Pri pohľade na jej figúru, ale aj spôsob prezentácie museli blednúť závisťou aj také dámy ako Gigi Hadid či Irina Shayk.

Okrem Cruzovej sa na prehliadke zúčastnili aj herci Ben Stiller, Owen Wilson a Will Ferrell – samozrejme v prevlekoch do svojich filmových postáv. Od davu hostí si vyslúžili obrovský potlesk.

zväčšiť Herci Owen Wilson (zľava), Will Ferrell a Ben... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Owen Wilson (zľava), Will Ferrell a Ben Stiller spoločne s herečkou Penelope Cruzovou Herci Owen Wilson (zľava), Will Ferrell a Ben Stiller spoločne s herečkou Penelope Cruzovou kráčajú spoločne po móle v rámci nečakanej prehliadky na premiére filmu Zoolander 2.

Súčasťou veľkolepého večera však bola aj tradičnejšia premiéra, keď sa herci prezliekli do vlastných šiat a pózovali pred fotostenou. Aj tam opäť zaujala španielska diva Cruz. Konkrétne v šatách z dielne Balmain. Jej kolegyňu Kristen Wiigovú, ktorá je v Zoolanderovi 2 na nepoznanie, obliekol dizajnér Marc Jacobs.

Medzi hosťami akcie však boli aj krásky ako Adriana Lima, Kendall Jenner či Naomi Campbell a šéfredaktorka amerického magazínu Vogue Anna Wintour. Viac foto v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #móda #Penelope Cruz #modelka #sexy #Zoolander 2

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...