DiCapriov blonďatý anjelik uchvátil Berlín: Dekolt neprehliadol nik

Momentálne určite patrí medzi najslávnejšie modelky Nemecka. Aj vďaka tomu, že bola jednou z mileniek Leonarda DiCapria. Vo štvrtok večer však Berlín obdivoval najmä jej krásu.

12.02.2016 15:21
debata
Nemecká topmodelka Toni Garrn na premiére filmu... Foto: Profimedia
Toni Garrn Nemecká topmodelka Toni Garrn na premiére filmu Ave, Cézar!.

Topmodelka Toni Garrn nechýbala ako jeden z prominentných hostí na slávnostnom otvorení 66. ročníku filmového festivalu Berlinale. Ten odborníci radia do top trojky najdôležitejších filmových podujatí tohto druhu na svete.

Garrn, ktorá žije striedavo v Európe a v New Yorku, sa pred objektívy postavila v šatách temnej zelenej farby s metalickým dezénom. Zaujal určite aj odvážny dekolt, ktorým model disponoval. Dvadsaťtriročná kráska si nenechala vo štvrtok ujsť premiéru filmu Ave. Cézar!, ktorý do Berlína priniesli bratia Coenovci.

Nemecká topmodelka Toni Garrn.
Herec Channing Tatum.
+21Americká herečka a členka poroty Meryl Streep.

Podľa informácií zo zákulisia festivalu však modelka, ktorá je jednou z tvárí značky Victoria's Secret, nezostala až do konca filmu, ale z kina sa vytratila pred skončením.

Na červenom koberci sa vystriedali hviezdy spomenutej snímky, ale aj osadenstvo medzinárodnej poroty či lokálne celebrity a hviezdy filmového priemyslu. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #výstrih #pôvab #Toni Garrn #Berlinale

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...