Polonahá Ciara, divoká Gaga - toto je móda z Grammy vo veľkej galérii!

Vyhlásenie hudobných cien roka, amerických Grammy, je vždy so záujmom sledované aj kvôli celebritám a hviezdam na červenom koberci. Tohtoročný ponúkal všehochuť.

16.02.2016 07:10
debata (4)
Speváčka Ciara dorazila v odvážnej kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Ciara dorazila v odvážnej kreácii Alexandre Vauthier Couture. Speváčka Ciara dorazila v odvážnej kreácii Alexandre Vauthier Couture.

Pred objektívmi sa objavila predstaviteľky súčasnej popovej hudby, ale aj menšinových žánrov – niektoré bodovali ako dámy, iné sa snažili zaujať originalitou či provokáciou.

Prekvapivo sexi sa pred fotografov postavila speváčka Ciara, ktorej model od Alexandra Vauthiera odhaľoval celú nohu a ledva zakryl poprsie. Hviezdička sa tak zaradila do zoznamu dám, ktoré chceli zaujať viac nahou pokožkou než stávkou na eleganciu.

Speváčka Ciara dorazila v odvážnej kreácii...
Speváčka Meghan Trainor.
+45Speváčka Joy Villa prišla v odhaľujúcom outfite.

Tú si pre slávnostný pondelkový večer šetrili speváčky Selena Gomez, Taylor Swift či Demi Lovato – všetky dorazili vo veľkolepých večerných kreáciách – prvá spomenutá v Calvin Klein Collection, druhá v šatách Atelier Versace. Lovatovú obliekol menej známy dizajnér Norisol Ferrari.

Pozornosť pripútala aj tehotná Chrissy Teigen, ktorá žiarila v bielej kreácii s trblietavým plášťom, alebo speváčka Ariana Grande, ktorej červenú róbu zhotovila dizajnérka Romona Keveza.

Kamarátky - speváčky Selena Gomez (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Selena Gomez (vľavo) a Taylor Swift Kamarátky - speváčky Selena Gomez (vľavo) a Taylor Swift pózovali fotografom aj spoločne.

Britské hviezdy Florence Welch a Ellie Goulding zastúpili európske farby – prvá zvolila ružové šaty Gucci, druhá pudrový model od Stelly McCartneyovej.

Spomenuté dámy, ale aj omnoho viac hudobných hviezd si môžete pozrieť v našej bohatej galérii.

Manželia Chrissy Teigen a John Legend prišli na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Chrissy Teigen a John Legend prišli na ceremoniál spoločne. Manželia Chrissy Teigen a John Legend prišli na ceremoniál spoločne.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #móda #Selena Gomez #Taylor Swift #červený koberec #Grammy #Ciara #Ariana Grande

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...