Jedna ťahá vlečku dva metre za sebou, druhej šaty ledva (za)kryli...

Pokračovanie filmového festivalu Berlinale sa zatiaľ zaobišlo bez výraznejších škandalóznych momentov. Pikantnú príchuť mala však účasť mladučkej hviezdičky Pollyanny Urueny.

17.02.2016 16:30
debata
Herečka Pollyanna Uruena v kratučkých minišatách. Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Pollyanna Uruena Herečka Pollyanna Uruena v kratučkých minišatách.

Sexi brunetka, ktorá začínala svoju kariéru ako modelka v pánskych magazínoch, dorazila do Berlína na premiéru filmu Soy Nero. A okamžite zaujala. Dlhonohá kráska si totiž obliekla čierne minišaty, ktorých dĺžka bola naozaj diskutabilná. Keď sa obrátila chrbtom k objektívom, bolo zjavné, že látka ledva skrýva jej sexi zadoček. A veľa látky nemal model ani na prednej časti. To však určite mnohí páni ocenili.

Herečka Pollyanna Uruena premiérovala na...
Herečka Isabelle Huppert uviedla v Berlíne...
+6Nemecká speváčka a víťazka Eurovízie Lena...

V rovnaký deň sa na červený koberec pred festivalovým kinom postavila aj najkrajšia žena Švajčiarska – Miss Lauriane Sallin. Víťazka národného kola súťaže krásy prišla podporiť film Chi-Raq a tiež vyvolala pozornosť. Dôvodom však tentoraz bolo látky až priveľa. Čierne večerné šaty totiž ťahala za sebou bezmála dva metre. Masívna vlečka však nepôsobila veľmi pompézne, ale skôr lacno. Dôvodom bol umelý materiál, ktorý bol na ňu použitý.

zväčšiť Miss Švajčiarsko Lauriane Sallin na premiére... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Miss Švajčiarsko Lauriane Sallin na premiére filmu Chi-Raq v Berlíne. Miss Švajčiarsko Lauriane Sallin na premiére filmu Chi-Raq v Berlíne.

Na festivale sa doposiaľ ukázalo aj niekoľko hollywoodskych hviezd. V utorok to napríklad bola herečka Laura Linney a jej britskí kolegovia Jude Law a Colin Firth. Deň predtým do mesta zavítala herečka Julianne Moore s mladšou kolegyňou Gretou Gerwigovou. Novinku v Berlíne uviedla už aj Sarah Gadon či Isabelle Huppert.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #červený koberec #Berlinale #vlečka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...