V slipoch na červený koberec! Cohen je späť, s ďalším bláznivým hrdinom

A je to tu! Herec a komik Sacha Baron Cohen priviedol k životu ďalší bláznivý filmový charakter. A to doslova.

23.02.2016 10:25
debata
Herec Mark Strong (vľavo) a Sacha Baron Cohen,... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Mark Strong (vľavo) a Sacha Baron Cohen Herec Mark Strong (vľavo) a Sacha Baron Cohen, oblečený ako postava Norman 'Nobby' Grimsby na premiére filmu Grimsby v Londýne.

Na pondelňajšej premiére filmu Grimbsy sa 44-ročný Cohen objavil oblečený ako postava jeho najnovšieho filmu. Okamžite vyvolal záplavy smiechu či záujmu divákov a fanúšikov – na červený koberec totiž vstúpil len v roláku a svetlých slipoch. Na nohách mal čierne ponožky a jednorázové hotelové papuče. K tomu nechýbal bizarný účes a tiež postroj so zbraňou, keďže Cohen vo filmovej novinke stvárňuje samozvaného tajného agenta, ktorý musí zachrániť svojho brata – skutočného agenta a zabijaka.

Herec Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla...
Herec Sacha Baron Cohen (v strede) v kostýme...
+3Herec Mark Strong (vľavo) a Sacha Baron Cohen,...

Asi nebude žiadnym prekvapením, že nová komédia si berie akčné špiónske filmy na paškál z celkom iného pohľadu. A diváci sa vraj dočkajú poriadne zábavných scén, ale aj momentov, ktoré sú na hranici situačného čierneho humoru. Práve to však divákov na Cohenove filmy najviac láka.

Na londýnsku premiéru „prilákal“ herec aj svoju manželku Islu Fisherovú, s ktorou vychovávajú už tri deti. Tá sa síce obliekla do elegantných šiat Elie Saab, ale pondelňajší večer neváhala nahrávať svojmu Grimbsymu, keď ho kŕmila na červenom koberci hranolkami a žartovala s ním.

Herec Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herec Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla Fisher. Herec Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla Fisher.

Dôležitú rolu vo filme má aj britský herec Mark Strong, ktorý už má skúsenosti s akčnými filmami o tajných agentoch z filmu Kingsman. Nechýbala ani americká herečka Gabourey Sidibe či domáca hviezdička Annabelle Wallis. Trošku prekvapením však bolo, že snímku neprišla podporiť herečka Penelope Cruz, ktorá v nej stvárňuje hlavného zloducha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #zábava #Sacha Baron Cohen #premiére #Isla Fisher #Grimbsy

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...