Na prahu šesťdesiatky?! Andie MacDowell tasila ukážkový dekolt

Len ťažko tomu uveriť - herečka Andie Macdowell mohla konkurovať aj o polovicu mladším kolegyniam, keď sa vybrala na párty speváka Eltona Johna.

01.03.2016 08:30
debata
Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka Eltona Johna. Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka Eltona Johna.

Päťdesiatsedemročná Američanka bola jednou z hviezdnych „hostiek“ tradičnej benefičnej párty po Oscaroch a svoju prípravu na slávnostný večer nepodcenila. V modrej róbe so slzičkovým prestrihom na hrudi bola neprehliadnuteľná.

Nebola to však len farba, ktorá pútala pozornosť. Aj odhalenie dekoltu a poprsia sa v prípade dámy, ktorá sa blíži k šesťdesiatke, stalo dôvodom na záujem médií či ďalších hostí. A Macdowell opäť poriadne prekvapovala svojim mladistvým vzhľadom.

Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka... Foto: Reuters, GUS RUELAS
Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka Eltona Johna. Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka Eltona Johna.

Už dávnejšie sa herečka stala tvárou francúzskej kozmetickej značky a viackrát sa vyznala, že s jej produktami sa jej darí vyzerať mladšie. Zároveň však dodala, že všetko je tiež o vnútornej rovnováhe a spokojnosti. „Ak ste šťastní, potom ste aj krásni. A ja sa cítim šťastná,“ uviedla pred časom.

Jennifer Lawrence v šatách Alexander Wang na...
Taylor Swift v šatách Alexandre Vauthier.
+51Jessica Biel v šatách Zuhair Murad  a Justin...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #párty #mladosť #Andie Macdowell

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...