Gisele Bündchen v náručí mladého Eastwooda! Pristane im to

Najlepšie platená modelka sveta a fešný herec Scott Eastwood sa objímajú na plagátoch brazílskej značky oblečenia.

06.03.2016 00:00
debata

Gisele Bündchen je stálicou brazílskej značky Colcci. Do aktuálnej kampane však dostala aj sexi mužskú posilu. Najlepšie platenú modelku sveta na plagátoch objíma herec Scott Eastwood, syn hollywodsdskej legeny Clinta Eastwooda.

Gisele Bündchen a Scott Eastwood v kampani Colcci. Foto: Colcci
Gisele Bündchen a Scott Eastwood Gisele Bündchen a Scott Eastwood v kampani Colcci.

35-ročná modelka a 29-ročný herec si pred fotografom skúsili niekoľko póz, na ktorých sa ich telá dotýkali. O nejakom iskrení však nemôže byť ani reči… Dvojnásobná mama a manželka Toma Bradyho si v poslednom období naozaj zakladá na prezentácii svojej šťastnej rodiny a používa na to aj Instagram. Robí tak od momentu, kedy sa médiami začali šíriť správy o kríze v jej manželstve. Aj ona, aj jej manžel však tieto dohady tvrdohlavo odmietajú.

Tridsaťpäťročná Brazílčanka zarobila od júna 2014 do júna 2015 44 miliónov dolárov (v prepočte približne 38,9 milióna eur), čím sa stala najlepšie planenou modelkou sveta už deviaty raz po sebe. Hlavným zdrojom modelkiných príjmov sú obchodné partnerstvá s rôznymi značkami, vlastná značka spodnej bielizne či spolupráca s brazílskou obuvníckou spoločnosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Scott Eastwood #Colcci

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...