Po prešľape z Plesu opäť kráľovná: Verešová uchvátila v róbe a briliantoch

S módnym štýlom slovenskej modelky Andrey Verešovej je to ako na húsenkovej dráhe. Občas vyletí celkom nahor a zažiari ako hviezda, občas spadne do hlbín priemernosti.

10.03.2016 16:14
debata
Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii... Foto: Profimedia
Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii Poner a ozdobená šperkmi Inbar. Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii Poner a ozdobená šperkmi Inbar.

Dobrá správa znie, že v stredu večer na slávnostnom vyhlásení cien Shop roku 2015 v Prahe patrila rodáčka zo Žiliny medzi najkrajšie a aj najelegantnejšie dámy večera. Dvojnásobná mama si na túto príležitosť vybrala zelené šaty z ateliéru Poner, ku ktorým pridala aj luxusné brilianty.

Za róbu v strihu a ĺa morská panna by sa naozaj nemuseli hanbiť ani v Hollywoode. Stačil pritom pomerne jednoduchý, no precízny strih, dekolt, ktorý bol odvážny, no nie nemiestny a rafinovaný detail asymetrických kaskád látky na spodnej časti sukne.

Verešovej vzhľad sa dá oceniť o to viac, že naposledy sa v spoločnosti vo „veľkej večernej“ objavila na akcii Česko-Slovenský ples v Prahe. Vtedy však jej voľba šiat vôbec nedopadla slávne (čítajte viac tu).

Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od...
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od Zuzany Lesák Černej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #šaty #Andrea Verešová #štýl #prešľap #Poner

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....