Krásna Blake Lively žiarila v Bielom dome. Zatienila aj prvú dámu

Aj známe tváre šoubiznisu sa objavili vo štvrtok večer na štátnej večeri Bieleho domu na počesť návštevy kanadského premiéra. Neprekvapí, že pozvanie dostal aj rodený Kanaďan Ryan Reynolds.

11.03.2016 13:39
debata
Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake... Foto: Reuters, MARY F. CALVERT
Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively p Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively prišli na štátnu večeru na počesť kanadského premiéra. Lively bola v kreácii Ralph & Russo Couture.

Hviezda filmu Deadpool zavítala do Bieleho domu v spoločnosti manželky Blake Livelyovej, ktorá sa razom stala kráľovnou akcie. V ľadovobelasej kreácii z dielne Ralph & Russo Couture totiž vyzerala naozaj nesmierne elegantne a pôvabne.

Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake...
Americký prezidentský pár Barack Obama (vpravo)...
+3Prezident USA Barack Obama a jeho manželka...

Tridsaťdeväťročný Kanaďan Reynolds však nebol jedinou známou osobnosťou, ktorá pochádza z krajiny javorového listu. Na podujatí sa objavila aj herečka Sandra Oh, známa zo seriálu Klinika Grace, či Michael J. Fox.

V centre pozornosti však, samozrejme boli aj predstavitelia oboch krajín. Americký prezident Barrack Obama si zavtipkoval na adresu svojho mladšieho a fešného kolegu Justina Trudeaua, ktorý je popri politike aj novým sex-idolom mnohých Kanaďaniek. Jeho manželka Sophie sa však spokojne usmievala po jeho boku.

Prezident USA Barack Obama a jeho manželka... Foto: SITA/AP, J. Scott Applewhite
Barack Obama a jeho manželka Michelle Obama Prezident USA Barack Obama a jeho manželka Michelle Obama, ktorá zažiarila v kreácii od dizajnéra Jasona Wu.

Prvá dáma USA Michelle Obama, ktorej módne voľby na podobných spoločenských akciách sú vždy ostrosledované, ani tentoraz nesklamala. Zažiarila v temnej modrej kreácii s kvetinovou potlačou od dizajnéra Jasona Wu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #Ryan Reynolds #Justin Trudeau #Michelle Obama

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...