Ako dokonalá rodinka! Takto Tori Spelling bojuje za manžela

Ako ukážková rodinka sa na vyhlásení cien Nickelodeon Kids CHoice Awards objavila herečka Tori Spelling a jej manžel Dean McDermott. Nechýbali ani ich deti.

13.03.2016 15:05
debata
Herečka Tori Spelling a jej manžel Dean... Foto: Reuters, PHIL MCCARTEN
Herečka Tori Spelling a jej manžel Dean McDermott. Herečka Tori Spelling a jej manžel Dean McDermott s dvoma z ich štyroch ratolestí na cenách Kids Choice Awards.

Známa hollywoodska dvojica, ktorej súkromie už rozobral azda každý bulvárny plátok na oboch stranách Atlantiku, sa pred rokmi rozchádzala. Pokusy udržať manželstvo sa však zatiaľ zdajú ako úspešné. „Momentálne sú veci v našom živote skvelé. Museli sme však náš vzťah celkom rozobrať a začať ho stavať od základov. Naozaj sme to spravili,“ citoval Spellingovú portál EOnline.com.

Herečka Tori Spelling a jej manžel Dean...
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum...
+6Modelka a celebrita Chantel Jeffries.

Známa blondínka zo seriálu Beverly Hills 902 10 čelila pred bezmála troma rokmi odhaleniu bulvárnych novinárov, že ju manžel podvádza. McDermott neveru nezaprel a dokonca nastúpil na liečenie. Herečka sa priznala, že vždy túžila, aby jej manželstvo bolo ako rozprávka.

„Potom som odrazu musela čeliť tomu, čo sa stalo. A pýtala sa sama seba. Čo spravím? Rozvediem sa? Mám predsa štyri deti,“ uviedla herečka v dokumente True Tori. Dodala však, že si uvedomila, že manžela stále miluje a rozhodla sa celý vzťah prebudovať nanovo.

Na 29. ročníku odovzdávania Nickelodeon Kids' Choice Awards v hudobných kategóriách uspeli napríklad spevák Justin Bieber, speváčka Ariana Grande a skupina Fifth Harmony. Za Skladbu roka vyhlásili Hello od Adele. Obľúbenou televíznou šou sa stal seriál Super Thundermanovci (2013), obľúbenou rodinnou televíznou šou zas The Muppets (2015). Jim Parsons uspel vďaka účinkovaniu v seriáli Teória veľkého tresku (2007) v kategórii Obľúbený televízny herec v rodinnej šou, v rovnakej ženskej kategórii zvíťazila Sofía Vergara so seriálom Moderná rodina (2009). Ross Lynch si za prácu na projekte Austin a Ally (2011 – 2016) pripísal na konto cenu pre Obľúbeného televízneho herca v detskej šou, medzi herečkami zas uspela Zendaya Coleman vďaka účinkovaniu v seriáli K.C. Undercover (2015). Medzi animovanými seriálmi nenašiel premožiteľa SpongeBob v šortkách (1999). Obľúbeným filmom sa stal Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), Will Ferrell dostal za účinkovanie v snímke Ocko je doma (2015) cenu pre Obľúbeného filmového herca, v rovnakej ženskej kategórii triumfovala Jennifer Lawrence s dobrodružným sci-fi Hry o život: Drozdajka 2 (2015). Hotel Transylvánia 2 (2015) dostal cenu pre Obľúbený animovaný film. Herečka Amy Poehler si vyslúžila trofej za prepožičanie hlasu jednej z postavičiek v snímke V hlave (2015).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Tori Spelling #Dean McDermott #Kids Choice Awards

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...