Móda OTO 2015: Kmotríková a Banášová ako divy, Danglová ohúrila

Móda známych Sloveniek na cenách OTO 2015 kopírovala trendy zo zahraničných červených kobercov. Na ich úroveň však dosiahlo len pár vyvolených.

14.03.2016 14:45
debata (4)
Ocenená dvojica - herečka Zuzana Šebová (vľavo)... Foto: Profimedia
Zuzana Šebová (vľavo) a moderátorka Adriana Kmotríková. Ocenená dvojica - herečka Zuzana Šebová (vľavo) a moderátorka Adriana Kmotríková.

Kráľovnami večera sa v sobotu v priestoroch Slovenského národného divadla stali moderátorky Adela Banášová a Adriana Kmotríková. A treba dodať, že obom sa módna voľba vydarila. Banášová – sprievodkyňa večera, ktorá zároveň brala cenu za cenou, stavila na pompézny dezén zlatej flitrovanej výšivky na tubovej róbe s asymetricky na jedno rameno posunutým lodičkovým výstrihom. Šaty od Fera Mikloška fungovali na jednotku pred televíznymi kamerami aj pred objektívmi na párty po vyhlásení. Banášová sa nevzdala tradičnej snahy o ľúbivú úpravu prostredníctvom hollywoodskych vĺn sčesaných na jedno rameno. Nebol to krok vedľa, ale trošku odvahy a experimentovania by neuškodilo.

Herečka Kristína Farkašová v kreácii od...
Herecké kolegyne Diana Mórová (vľavo) a Helena...
+9Ocenená dvojica - herečka Zuzana Šebová (vľavo)...

V prípade Adriany Kmotríkovej je to práve účes, čo pôsobí veľmi osviežujúco a mimoriadne šik. Tvár televízie JOJ síce volila veľmi jednoduchú róbu z hladkej látky vo valentinovskej červenej. Precízny strih a dotyk červeného tónu na perách však vytvorili skvelý súzvuk, ktorý podčiarkli len veľmi jemné šperky na ušiach a na ruke. A Kmotríková tak vlastne ponúkla inú, zrelšiu podobu, celebritnej divy.

Trblietavý dezén látky, či už prostredníctvom zlatých nití, alebo aplikovaných flitrov patrili medzi slovenskými prominentkami k obľúbenej sobotňajšej voľbe. Napríklad herečky Diana Mórová a Helena Krajčiová sa vybrali práve týmto smerom. U Krajčiovej fungoval kontrast smaragdovozeleného tónu večernej toalety na jedno rameno v kombinácii s jej ryšavkastým tónom vlasov veľmi efektne. Model pritom nebol prehnaný a rozumne Krajčiová už nezaťažovala zvyšok svojho zovňajšku šperkmi.

Herecké kolegyne Diana Mórová (vľavo) a Helena... Foto: Profimedia
Diana Mórová (vľavo) a Helena Krajčiová Herecké kolegyne Diana Mórová (vľavo) a Helena Krajčiová.

Mórová a jej stávka na model so zlatou čipkovanou výšivkou na večernej kreácii v áčkovom strihu nedopadla až tak dobre. Samotný model vyzeral veľmi efektne, ale jeho dĺžka akoby nositeľku pohltila – Mórová v ňom pôsobila takpovediac utopene. V tomto prípade mohlo pomôcť odhalenie šije a optické predĺženie postavy, no známa herečka volila tuhé a masívne vlny. Škoda.

Tehotná Nela Pocisková stavila na smotanový... Foto: Profimedia
Nela Pocisková Tehotná Nela Pocisková stavila na smotanový odtieň a urobila dobre.

Nežné krásky z Búrlivého vína – aj tak možno nazývať dvojicu Monika Hilmerová a Nela Pocisková. Obe dámy celkom zámerne pracujú s týmto imidžom a zjavne sa mu pri výbere šiat na rozličné príležitosti podriaďujú. Tentoraz rozhodne vyšla voľba budúcej mamičke Pociskovej. Šaty neohúrili výnimočnosťou, ale ani neurazili. Zdobený živôtik s masívnymi kamienkami a krištáľovou výšivkou nepôsobil prehnane a empírový strih lichotil Pociskovej krivkám.

Moderátorka Adela Banášová v šatách od Fera... Foto: Profimedia
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová v šatách od Fera Mikloška.

Hilmerová doplatila na výber modelu, ktorý je zjavne inšpirovaný hollywoodskymi kreáciami, ale ich kvalitu nemá šancu dosiahnuť. Chýba mu totiž najmä precíznosť strihu, látka sa krčí a vypracovanie dekoltu s aranžovaným pláštikom opticky figúre nelichotí.

Popri večerných kreáciách však na cenách OTO 2015 nechýbali ani koktejlové modely a dokonca stávka na odvážnu minidĺžku. Zaujímavosťou je, že v jej prípade sa podaril jeden z najsexi momentov večera. Postarala sa o to manželka Dana Dangla Beáta, ktorá sa už etablovala v slovenskom šoubiznisovom priestore ako jedna z najlepšie sa obliekajúcich žien.

Beáta Danglová vyzerala supersexi. Foto: Profimedia
Beáta Danglová Beáta Danglová vyzerala supersexi.

Tentoraz róbu nahradila čiernou minikreáciou od Hany Převrátilovej, na ktorej efektne fungoval kontrast čipkovaných panelov s prúžkami kože či detailom šnurovania a strapcov. Mohlo by sa zdať, že na jedny šaty je toho priveľa, ale výsledok bol výnimočný. A Danglová (aj s ukážkovou kabelkou do ruky a čiernymi sandálami) bodovala ako na hollywoodskom koberci.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Adela Banášová #Diana Mórová #Adriana Kmotríková #Helena Krajčiová #Beáta Danglová #OTO 2015

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...