Superhrdinovia na premiére jari! Zatienila ich však izraelská kráska

Aj do slovenských kín vstúpi tento štvrtok jeden z najočakávanejších filmov komiksového superhrdinovského žánru. Stret Batmana so Supermanom už mali možnosť vidieť v New Yorku.

21.03.2016 11:50
debata
Herečka Gal Gadot sa na premiére objavila v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Gal Gadot Herečka Gal Gadot sa na premiére objavila v sexi kreácii Balmain.

Práve tam sa v nedeľu večer stretli hlavní predstavitelia filmu v réžii Zacka Snydera a spoločne pred celým svetom predstavili novinku Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti.

Zľava: Herci Deborah Snyder, Diane Lane, Gal...
Ben Affleck (vľavo) a Henry Cavill spoločne...
+9Herec Henry Cavill si už druhýkrát zahral...

Samozrejme, nechýbali ústrední predstavitelia Henry Cavill a Ben Affleck, ktorí sa vo filme stretávajú najprv ako protivníci, aby sa potom spoločne postavili omnoho väčšej hrozbe. Výdatnú pomoc im však prináša aj Wonder Woman, ktorej stvárnenie zverili tvorcovia izraelskej herečke Gal Gadotovej. Bývalá Miss Izrael na premiére nesklamala a predviedla sa v kreácii Balmain, ktorá odhalila jej dokonalú figúru.

Ben Affleck (vľavo) a Henry Cavill spoločne... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Ben Affleck (vľavo) a Henry Cavill Ben Affleck (vľavo) a Henry Cavill spoločne pózujú na premiére filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti.

Ďalšou dôležitou členkou zostavy je Amy Adams, ktorá stvárňuje už druhýkrát Lois Laneovú – novinárku a lásku Supermana. Na slávnostnom predstavení v New Yorku sa objavila v čiernej kreácii od Toma Forda.

Zostava celebrít a hercov, ktorí si prišli pozrieť nový film medzi prvými, však bola pomerne pestrá a nabitá známymi tvárami. Na červenom koberci sa objavila napríklad dánska topmodelka Nina Agdal, jej kolegyňa Coco Rocha či herec Will Smith. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Ben Affleck #Batman vs. Superman #Henry Cavill #Gal Gadot

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...