Mičkovicová aj Dubasová vyrazili za krémikmi: Prezradili tajomstvo krásy?

Tvrdé pravidlá krásy neplatia len v medzinárodnom šoubiznise, aj slovenské známe tváre sa musia udržiavať vo forme. Vedia o tom svoje najmä herečky.

23.03.2016 06:44
Henrieta Mičkovicová Foto:
Herečka Henrieta Mičkovicová otestovala niekoľko nových produktov a parfumov.
debata

Hneď niekoľko sa ich minulý týždeň zišlo na otvorení nového obchodu s luxusnou kozmetikou. Henrieta Mičkovicová patrí medzi dámy, ktoré sú najlepším dôkazom toho, že starostlivosť sa vypláca. Hoci tento rok v júni oslávi už 49. narodeniny, na jej tvári akoby sa vek nepodpisoval.

Herečka Henrieta Mičkovicová otestovala...
Herečky Helena Krajčiová (vpravo) a Henrieta...
+3Herečka Karin Haydu stavila na svoju obľúbenú...

„Vzala som si príklad z francúzskych žien a používam naozaj dobré krémy,“ uviedla už dávnejšie pre Pravda.sk. Potvrdila, že na kozmetiku dokáže minúť veľa peňazí. Zdá sa, že zatiaľ jej táto stratégia vychádza.

Podobné možno konštatovať aj o speváčke Beáte Dubasovej, ktorá svojím mladistvým šarmom a vzhľadom vyvolá závisť v nejednej omnoho mladšej dáme. Ani ona nechýbala na otvorení nového obchodu, kde popri prednáške o produktoch živo diskutovala aj so celebritnými kolegyňami.

Na slávnostné otvorenie nového obchodu s... Foto: Estée Lauder
Beáta Dubasová (vľavo) a moderátorka Nora Beňačková. Na slávnostné otvorenie nového obchodu s luxusnou kozmetikou sa prišla pozrieť aj speváčka Beáta Dubasová (vľavo) a moderátorka Nora Beňačková.

Medzi nimi sa objavila aj Karin Haydu alebo Helena Krajčiová. Spoločne so štylistkou Zuzanou Kanisovou a Mičkovicovou tiež oficiálne a s úsmevom prestrihli stuhu pri vstupe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #starostlivosť #kozmetika #Henrieta Mičkovicová #otvorenie #krém #Beáta Dubasová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...