Dexter bojuje s rakovinou. Po Zlatý glóbus si prišiel v čiapke

Americký herec Michael C. Hall, ktorý podstupuje liečbu Hodgkinovho lymfómu, sa od zverejnenie svojho boja s ochorením prvý raz ukázal na verejnosti na udeľovaní filmových a televíznych cien Zlatý glóbus.

18.01.2010 12:38
Michael C. Hall
Herec Michael C. Hall získal cenu za výkon v seriáli Dexter. Herec momentálne bojuje s rakovinou, na ceremoniál prišiel s čiapkou, ktorá zakrývala vypadané vlasy po chemoterapii.
debata

„Je príjemné, opäť vidieť kolegov a ukázať (ľuďom), že sa cítim dobre,“ povedal reportérom po tom, čo vyhral cenu pre Najlepšieho herca v hlavnej úlohe dramatického seriálu.

Tridsaťosemročný herec svoj boj s rakovinou zverejnil iba pred niekoľkými dňami a uviedol, že pôvodne si chcel ochorenie nechať pre seba. „Mal som v úmysle udržať to v tajnosti, no keďže sa blížili filmové a televízne ceny, musel som urobiť vyhlásenie,“ povedal.

Nebolo to však podľa jeho vyjadrení nepríjemné, keďže jeho prognózy sú dobré. Verejnosti prezradil aj to, že počas boja s rakovinou myslel aj naďalej pozitívne a získal tak nový pohľad na dôležité veci v živote. Hallov kolega zo seriálu Dexter John Lithgow sa na jeho adresu vyjadril pochvalne: „Ten muž si skutočne zaslúži (vyhrať). Michael je úžasný herec“.

Predstaviteľ Dextera bol oblečený v elegantnom obleku a na hlave mal čiapku. „Je príjemné mať výhovorku pre voľbu doplnku,“ zažartoval na margo svojho vzhľadu. Dôvodom je v jeho prípade chemo­terapia, pri ktorej pacienti chorí na rakovinu často prídu o vlasy.

debata chyba

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Dnes si poriadne oddýchnite, vaše telo si zaslúži pokoj.
Vzdelanie berte ako investíciu do budúcnosti,...