Selena a Taylor ako sexi dračice! Ale dekolt Goodovej neprekonal nik

Hoci hlavná sezóna hudobných cien sa skončila, uplynulý víkend žila Amerika hneď dvoma výnimočnými ceremoniálmi. Jedným z nich, plným aj na Slovensku známych hudobných hviezd, boli ceny iHeartRadio Music Awards.

04.04.2016 12:47
debata
Speváčka Taylor Swift prišla v trblietavom... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Taylor Swift Speváčka Taylor Swift prišla v trblietavom overale Saint Laurent.

Slávnostné udeľovanie cien si vzal na starosť ako moderátor Jason Derulo. Hoci jeho chlebíčkom obživy je spev, vraj sa mu sprevádzanie ceremoniálom celkom podarilo. Popri známych mužských hviezdach ako on, dídžeji Diplo a Calvin Harris či spevák Justin Bieber, však klasicky pozornosť pútali najmä ženské hviezdy.

Speváčka Taylor Swift zažiarila už na vyhlásení cien GLAAD Media Awards, ale ani na nedeľňajšom gala nesklamala. Trblietavý overal z dielne Saint Laurent nechal vyniknúť jej dokonalé štíhle krivky a hviezda vyzerala veľmi sexi.

Speváčka Selena Gomez dorazila v nohavicovom... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Selena Gomez Speváčka Selena Gomez dorazila v nohavicovom overale Mugler.

Už tradične bola neprehliadnuteľná aj speváčka Selena Gomez, ktorá si na slávnostný večer obliekla oranžový nohavicový overal z dielne značky Mugler. Zdalo sa, akoby sa dámy na tento večer dohodli – nohavice si totiž obliekla aj herečka Zendaya, raperka Iggy Azalea či speváčka Demi Lovato, ktorá ich doplnila pozoruhodným sakom s vojenskou inšpiráciou – oboje vzniklo v ateliéri Alexander McQueen.

Jeden z najsexi outfitov predviedla herečka Meagan Good, ktorej krivky sú už povestné. V nohavicovom overale telovej farby vystavila ukážkový a bujný dekolt. Viac si pozrite v bohatej galérii.

Herečka Meagan Good. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Meagan Good. Herečka Meagan Good.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Selena Gomez #sexi #Taylor Swift #Meagan Good #iHeartRadio Awards

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...