Pozor dámy, (staro)nový kyprý zadok na obzore! Mel B ohúrila krivkami

Keď sa povie slávny zadok, väčšine napadne v mysli meno speváčky Jennifer Lopezovej či televíznej celebrity Kim Kardashianovej. Ale čo tak slovko Spice Girl?

08.04.2016 14:00
debata
Speváčka a televízna porotkyňa Melanie Brown... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Melanie Brown alias Mel B Speváčka a televízna porotkyňa Melanie Brown alias Mel B na premiére filmu Barbershop: The Next Cut.

Správnejšie povedané Melanie Brown alias Mel B. Niekdajšia členka známej speváckej dievčenskej formácie sa objavila v stredu večer na premiére v Los Angeles. A nikoho nenechala na pochybách, že aj jej pozadie by si zaslúžilo pozornosť.

Štyridsaťročná diva, ktorú momentálne americkí diváci vnímajú predovšetkým ako televíznu porotkyňu, si obliekla na slávnostný večer červenú róbu na telo. Elastický materiál dokonalo obkreslil jej krivky a tak sa Melanie predviedla so svojou figúrou kyprej Venuše.

Speváčka a televízna porotkyňa Melanie Brown... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Melanie Brown alias Mel B Speváčka a televízna porotkyňa Melanie Brown alias Mel B na premiére filmu Barbershop: The Next Cut.

O tom, že tentoraz jej stávka na trochu „provokácie“ bola správna, svedčila aj pozornosť fotografov. Dokonca ani raperka Nicki Minaj, ktorá sa tiež zúčastnila na akcii, sa nedočkala toľkého záujmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #róba #zadok #Melanie Brown

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...