Kučerovú zlákala móda, Mutňanská a Korbačková vyvetrali drahé kabelky

Móda komerčných značiek, ale aj dizajnérskych mien pod záštitou známeho nákupného centra ovládla v stredu večer Bratislavu. Prvý z troch prehliadkových dní si nenechali ujsť ani známe tváre.

07.04.2016 16:00
debata
Moderátorka Jana Mutňanská prišla pracovne. A... Foto: Peter Reefe Kováč | www.reefe.sk
Jana Mutňanská Moderátorka Jana Mutňanská prišla pracovne. A predviedla luxusnú kabelku Dior.

Do prvého radu sa usadila sopranistka Adriana Kučerová, ktorá sa nikdy netajila tým, že má módu rada. Najviac však na ňu dbá pri výbere šiat na operné vystúpenia. Vtedy často spolupracuje aj s domácimi návrhármi. Fero Mikloško, ktorý jej tiež zhotovil pár kúskov, je na programe akcie až v piatok – vraj si nedá ujsť ani túto prehliadku.

Moderátorka Soňa Skoncová.
Sopranistka Adriana Kučerová a jej partner...
+15Moderátorka Jana Mutňanská prišla pracovne. A...

Modelka a moderátorka Soňa Skoncová prišla v stredu podvečer pracovne a v zelených elastických šatách predviedla príťažlivú postavu. Práve ona vyspovedala Kučerovú, ale aj ďalších známych hostí. Podobne naladená bola aj jej bývalá kolegyňa z Fashion TV Jana Mutňanská.

Modelka, speváčka a redaktorka Mutňanská sa nikdy netajila slabosťou pre luxusné kúsky. A jeden taký, doslova ikonický, predviedla aj pred návštevníkmi prvého dňa Eurovea Fashion Forward. Išlo o kabelku Diorama z dielne parížskej značky Dior. Kombinácia bielej kože a kovových detailov má odhadovanú cenu okolo 2800 eur.

Sopranistka Adriana Kučerová a jej partner... Foto: Peter Reefe Kováč | www.reefe.sk
Adriana Kučerová a Matej Drlička Sopranistka Adriana Kučerová a jej partner Matej Drlička.

Zaujímavosťou je, že Mutňanská nebola jedinou dámou, ktorá má rada francúzsky luxus. Aj podnikateľka Tatiana Korbačková sa pochválila svojou Dioramou – akurát v metalickom vyhotovení. A samozrejme, starostlivým okom dozerala na prezentáciu kolekcií luxusných svetových značiek, ktoré sa predávajú práve v jej obchode.

Akcia pokračuje aj štvrtkovým a piatkovým programom. Na Koktail.pravda.sk nájdete v najbližších dňoch zaujímavosti aj z ďalších dní.

Modelka v šatách z kolekcie, ktorá prezentoval... Foto: Peter Reefe Kováč | www.reefe.sk
prehliadka - dámska - Alizé Modelka v šatách z kolekcie, ktorá prezentoval na akcii Eurovea Fashion Forward módny dom Alizé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #Dior #Adriana Kučerová #Jana Mutňanská #Diorama

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...