Hágerová či Karnasová vyrazili za módou štýlovo, Vačková sa snažila

Domáce celebrity sa počas uplynulého týždňa stretávali na módnych prehliadkach na nábreží Dunaja. Ponuku kolekcií komerčných značiek aj dizajnérskych mien si nenechali ujsť najmä televízne tváre.

11.04.2016 08:00
debata
Moderátorka Soňa Skoncová. Foto: reefe | www.reefe.sk
Soňa Skoncová Moderátorka Soňa Skoncová.

Moderátorky Soňa Skoncová a Jana Mutňanská stihli oboje – pracovať aj pózovať. Najmä prvá menovaná upútala pozornosť, keď sa v záverečný deň trojdňového maratónu objavila s netradičnou sivovlasou parochňou a predviedla svoje ženské tvary v elastických džínsoch. Mutňanská stavila prekvapivo na ženskejší a umiernenejší imidž – najprv to bola kombinácia košeľovej blúzky a nadýchanej kvetinovej sukne, neskôr príťažlivý dámsky kostým.

Z televíznych tvárí si akciu nenechala ujsť ani Diana Hágerová. Sexi blondínka stavila na trendové široké trojštvrťové nohavice nazývané aj kuloty, ktoré doplnila voľnejším topom so širokými rukávmi. So štíhlou postavou si to rozhodne mohla dovoliť.

Moderátorka Adela Banášová, ktorej vzdal Fero... Foto: reefe | www.reefe.sk
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová, ktorej vzdal Fero Mikloško hold potlačami na tričkách, prišla v jeho šatách.

Ďalšia televízna blondínka, Adela Banášová, sa objavila na akcii v šatách s asymetrickým kaskádovým volánom od Fera Mikloška. Nežný a dievčenský vzhľad ešte umocňovala úprava účesu, trochu diskutabilnou voľbou boli metalické lodičky. Vhodnejšie by v tomto prípade boli sandáliky.

Smotanový odtieň na šatách volila aj bývalá Miss a modelka Denisa Mendrejová. A minidĺžka bola v jej prípade už tradičnou voľbou, vďaka ktorej sa pozornosť sústreďovala aj na jej ukážkové nohy. Čerstvá dvojnásobná mamička sa už dostáva do formy a elastické minišaty to potvrdzovali.

Herečky a kamarátky Zuzana Vačková (vľavo) a... Foto: reefe | www.reefe.sk
Zuzana Vačková (vľavo) a Andrea Karnasová Herečky a kamarátky Zuzana Vačková (vľavo) a Andrea Karnasová.

Podujatie si nenechali ujsť ani kamarátky – herečky Zuzana Vačková a Andrea Karnasová. Ležérna kombinácia Karnasovej, v ktorej skombinovala úzke džínsy, bavlnený top, predĺžený vzorovaný kabátik a semišové lodičky v modrej farbe, bola veľmi súčasná. Nekomplikovaná, no efektná. U Vačkovej snaha ozvláštniť čierno-bielu kombináciu nohavíc a košeľovej blúzky s výraznou kabelkou a vzorovanou čelenkou nenaplnila ambície. Najmä kabelka pôsobila silene a celkový dojem ako nevyvážený mix dvoch rozličných štýlov.

Viac známych tvárí si pozrite v galérii.

Mia - nový ženský magazín denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Adela Banášová #Zuzana Vačková #Jana Mutňanská #celebrity #Soňa Skoncová #Andrea Karnasová

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...