Rose Byrne žiari: Dva mesiace od pôrodu, ale ona je ako prútik!

Len dva mesiace ubehli od pôrodu prvorodeného syna herečky Rose Byrneovej. Rodená Austrálčanka nedávno prekvapila dokonalou figúrou na módnej akcii.

13.04.2016 00:00
debata
Herečka Rose Byrne na akcii Marimekko for... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Rose Byrne Herečka Rose Byrne na akcii Marimekko for Target - uvedení novej módnej kolekcie. Herečka predviedla svoju figúru dva mesiace od pôrodu syna Rocca.

Tridsaťšesťročná hviezda filmov Špión či X-Men: Prvá trieda vyrazila na akciu obchodnej siete Target, ktorá sa spojila so značkou Marimekko, aby uviedla kolekciu limitovanej línie odevov či doplnkov do bytu. Popri samotnej móde, ktorú Byrne predviedla aj na sebe, však zaujala médiá najmä jej fyzická forma.

Od pôrodu syna Rocca uplynuli dva mesiace, ale pôvabná brunetka je už štíhla ako prútik. Hoci si na seba obliekla voľnejšie saténové kuloty a sako, nemohla skryť, že je späť pri svojej pôvodnej (priam až mušej) váhe. Účasť na akcii v New Yorku bola jej prvou oficiálnou prezentáciou na verejnosti od pôrodu a zdá sa, že Rose sa poriadne pripravovala.

Partnerom herečky a otcom jej dieťaťa je obľúbený herec Bobby Cannavale, ktorého majú možnosť vidieť v týchto dňoch diváci HBO v seriáli Vinyl. Na adresu synčeka sa rozhovoril pred pár týždňami počas návštevy šou Jimmyho Fallona. Prezradil vtedy, že Rocco je veľmi poslušný a tichý. „Dokonca aj pekne vonia,“ poznamenal s úsmevom Cannavale.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #sexi #forma #figúra #Rose Byrne

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....