Móda z BMD: Čobejová pôvabná ako dievčatko, bodovala aj Ficová

Módna akcia v centre Bratislavy prilákala minulý týždeň aj známe tváre. Niektoré sa predviedli rovno v prezentovaných dizajnérskych modeloch, iné sa snažili očariť vlastným štýlom.

18.04.2016 12:00
debata
zväčšiť Herečka Michaela Čobejová v šatách Valentino. Foto: BMD/Ramon Leško
Michaela Čobejová Herečka Michaela Čobejová v šatách Valentino.

Móda prítomných dám oscilovala od veľmi ležérnych, možno až príliš nudných kúskov po spoločenský odev a večerné modely. Azda najlepšie vyšla však prítomným stávka na zlatý stred.

Ten volila napríklad herečka Michaela Čobejová, ktorá v červených šatách s oblúčikovým bielym lemom značky Valentino vyzerala veľmi pôvabne a mladistvo. Rúž ladený do farby šiat a k tomu jemne zvlnené mikádo boli výbornou voľbou.

Herečka Michaela Čobejová v šatách Valentino.
Monika Reháková.
+9Moderátorka Stanislava Pavolová v šatách Marmare.

Aj biele sako-šaty Moniky Rehákovej, členky organizačného tímu BMD, patrili medzi príťažlivé kreácie. Model, v ktorom sa skĺbil motív dennej garderóby s prvkami večerného odevu, fungoval na jednotku. Dvojradové zapínanie, saténová fazónka či detaily na vreckách a k tomu krátka suknička z volánikov lemujúca spodný diel fungovali dobre. Rehákovej krátky zostrih je síce nútenou úpravou (keďže je výsledkom náročnej liečby s rakovinovým ochorením), ale pritom výsledok vyzeral naozaj šik.

Monika Reháková (vľavo) a fotografka Petra Ficová. Foto: BMD/Ramon Leško
Monika Reháková (vľavo) a fotografka Petra Ficová. Monika Reháková (vľavo) a fotografka Petra Ficová.

Fotografka Petra Ficová už tradične nesklamala a pred objektívmi sa prezentovala v ležérnom dievčenskom looku. Neskĺzla však za hranicu toho, aby už vyzerala príliš nedbalo – práve naopak. Široké nohavice, predĺžená vesta, luxusná elegantná listovka a topánky na nízkej podrážke boli skvelou kombináciou. Vlasy upravené do dvoch zapletených vrkočov dodali celkovému vzhľadu mladistvý dotyk.

Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Bratislavské módne dni #Petra Ficová #Michaela Čobejová #Monika Reháková

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...