Päťdesiatnička Katarina Witt vyrazila na galavečer: Sexi a s úsmevom!

Oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny, ale to zo šarmu tejto sympatickej rodáčke z Berlína neubralo ani o kúsok. Katarina Witt zaujala aj na športových cenách.

20.04.2016 00:00
debata
Bývalá krasokorčuliarska hviezda Katarina Witt... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Katarina Witt Bývalá krasokorčuliarska hviezda Katarina Witt pózuje na vyhlásení cien Laureus World Sports Awards v Berlíne.

Niekdajšia krasokorčuliarska hviezda dorazila v pondelok večer do nemeckej metropoly na vyhlásenie cien Laureus Sports Awards a ukradla si medzi známymi športovcami svoju chvíľku pozornosti. Usmiata od ucha k uchu, odetá v ležérnom nohavicovom kostýme a teniskách, ktoré boli povinnou výbavou večera.

Česká modelka Petra Němcová pricestovala do...
Bývalý džudista Ole Bischof skáče vedľa svojej...
+9Tenista Novak Djokovic sa stal držiteľom...

Niekdajší sexidol východného a neskôr aj západného Nemecka, ktorého odhalené telo mohli obdivovať aj čitatelia Playboya, sa už roky nevenuje profesionálnej kariére. Ako však Witt prezradila novinárom, ku korčuľovaniu má stále veľmi blízky a intímny vzťah.

Na galavečere v Berlíne však nechýbala preto, aby podporila aj mladých či aktívnych športovcov. Okrem nej sa medzi hosťami objavili aj veteráni ako Boris Becker, David Coulthard či Mika Hakkinen, ktorého sprevádzala jeho česká partnerka Markéta Remešová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #pôvab #Laureus Sports Awards #Katarina Witt

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...