Němcová odhalila športovcom bujný dekolt. A Beckerova žena? Wau!

Hoci pondelňajší večer v Berlíne patril predovšetkým športovcom, na vyhlásení cien Laureus Sports Awards zaujali aj dámy, ktoré sa športu priamo nevenujú. Medzi nimi aj krásna Češka.

19.04.2016 15:15
debata
Česká modelka Petra Němcová pricestovala do... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Petra Němcová Česká modelka Petra Němcová pricestovala do Berlína odovzdávať jednu z cien večera.

Topmodelka Petra Němcová pricestovala do metropoly Nemecka z New Yorku, aby mohla na slávnostnom vyhlásení uviesť jedného z ocenených. Ako to už v jej prípade býva, nesklamala a vyzerala veľmi príťažlivo. Róba na jedno rameno odhaľovala tvarované paže, ale tiež zvýraznený a kyprý dekolt. Němcová rozdávala profesionálne úsmevy a záujem médií si vychutnávala plnými dúškami.

Česká modelka Petra Němcová pricestovala do...
Bývalý džudista Ole Bischof skáče vedľa svojej...
+9Tenista Novak Djokovic sa stal držiteľom...

Do centra pozornosti sa však dostala aj o pár rokov staršia Lilly Becker – manželka niekdajšieho tenisového šampióna Borisa Beckera. V zamatovej kreácii s dlhou vlečkou, výrazným rozparkom a tiež výstrihom sa niekdajšia moderátorka prezentovala ako zvodná diva. Mnohí prítomní si tiež všimli, že Lilly vyzerá akosi omladene. O tom, či je za tým nejaká skrášľujúca procedúra, alebo kvalitná kozmetika, sa však môžeme len dohadovať.

Medzi pozvanými hviezdami nechýbali ženské, ani mužské hviezdy športu. Či už súčasné, alebo v „dôchodku“. Zaujímavým momentom akcie bol fakt, že väčšina prítomných prišla na akciu v teniskách. Spravili tak dokonca niektoré dámy vo večerných šatách.

Zľava: Boris Becker, jeho manželka Lilly Becker... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Boris Becker, jeho manželka Lilly Becker a tenistov syn z predchádzajúceho vzťahu Noah Becker Zľava: Boris Becker, jeho manželka Lilly Becker a tenistov syn z predchádzajúceho vzťahu Noah Becker.

Dôvodom však nebol nejaký nový trend, ale najmä charitatívny rozmer kampane Sneakersforgood. Tá je súčasťou aktivity Laureus Sport for good, v rámci ktorej už bolo doposiaľ vyzbieraných vyše 100 miliónov eur po celom svete a z tohoto výťažku podporených vyše 150 projektov, ktoré využívajú šport na potlačenie násilia, diskriminácie či znevýhodňovania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Petra Němcová #tenisky #Lilly Becker #sexy #Laureus Sports Awards

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...