Vek akoby sa jej netýkal. Nestarnúca Naomi Watts žiarila v New Yorku

Herečka Naomi Watts patrí k hollywoodskym kráskam, ktoré vek akoby vôbec nemenil. Jej pôvab je nadčasový.

20.04.2016 18:00
debata
Herečka Naomi Watts na akcii spoločnosti... Foto: PRADA
Naomi Watts - Prada Herečka Naomi Watts na akcii spoločnosti Tiffany. Prišla v belasých krepšifónových šatách z dielne značky Prada.

Presvedčila o tom aj pred pár dňami na akcii v New Yorku, ktorú mala pod palcom slávna klenotnícka značka Tiffany. Štyridsaťsedemročná rodáčka zo Shorehamu dorazila na podujatie v pôvabných belasých šatách z dielne talianskej značky Prada a od prvého momentu zaujala objektívy fotografov.

Dvojnásobná mama, ktorá má na konte napríklad filmy ako 21 gramov či King Kong, sa ani pred blížiacim sa jubileom piatich krížikov na chrbte nemôže sťažovať na nedostatok ponúk. Už čoskoro sa napríklad predstaví v hlavnej úlohe pripravovaného dramatického projektu spoločnosti Netflix s názvom Gypsy.

Watts stvárni terapeutka Jean Hollowayovú, ktorá si buduje nebezpečné a intímne vzťahy s ľuďmi zo života jej pacientov. Štyridsaťsedemročná herečka sa pod desaťdielnu sériu podpíše aj ako výkonná producentka, pričom produkciu budú zastrešovať spoločnosti Universal Television a Working Title.

Prvé dve epizódy bude režírovať Sam Taylor-Johnson, ktorá nakrútila napríklad snímku Päťdesiat odtieňov sivej (2015). Gypsy by mal mať premiéru v priebehu budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #kariéra #Naomi Watts #rola #Prada #pôvab

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...