Krásna Beckinsale na festivale: Žiari aj po štyridsiatke, kariéru neľutuje

Herečka Kate Beckinsale minulý týždeň nezaháľala. Najprv na filmovom festivale v San Franciscu uviedla film Love & Friendship, aby sa potom v sobotu objavila na akcii ďalšej filmovej akcie.

26.04.2016 00:00
debata
Herečka Kate Beckinsale vyzerala opäť skvelo. Foto: SITA/AP, John Salangsang
Herečka Kate Beckinsale vyzerala opäť skvelo. Herečka Kate Beckinsale vyzerala opäť skvelo.

Štyridsaťdvaročná hviezda bola neprehliadnuteľná v sexi kombinácii bieleho topu na ramienka a červenej sukne s volánom. Opäť raz potvrdila, že ani prekročenie štyridsiatky v jej prípade nič neznamenalo. Figúru, ale aj mladistvý vzhľad by tejto matke dospelej dcéry mohli závidieť aj dcérine rovesníčky.

Herečka Kate Beckinsale vyzerala opäť skvelo.
Herečka Katie Lowes a jej partner Adam Shapiro.
+3Herečka Maggie Grace.

Beckinsale sa už čoskoro vráti do kín v ďalšom filme s akčnej ságy Underworld. Pred časom sa vyznala, že nikdy ani na minútu neľutovala, že prijala rolu upírky Seleny. „Je to obrovské privilégium, že môžem byť jednou z akceptovaných žien v takomto žánri a frančíze ako je Underworld,“ uviedla Beckinsale pre magazín Los Angeles Confidential.

Doplnila tiež, že mnohí diváci si ju stotožňujú s postavou a jej schopnosťami, čo vraj vyvoláva smiech u ľudí, ktorí ju naozaj poznajú. „Predpokladám, že to je vlastne akýsi skrytý kompliment k tomu, že diváci veria mojej postave. Ale rozhodne moja kariéra neodráža moju osobnú citlivosť tak, ako by som si želala,“ uviedla Beckinsale.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #film #rola #Kate Beckinsale

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...