Móda z Miss: Chomisteková ako princezná, Krajčírová sexi v nohaviciach

Galavečer krásy Miss Slovensko 2016 síce prilákal aj osobnosti zo sveta televízie či hudby, prím však hrali bývalé víťazky a účastníčky súťaže. Ako zvládli zažiariť v konkurencii nových tvárí aktuálneho ročníka?

02.05.2016 00:00
debata
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: FORZA
Karolína Chomisteková. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Večeru dominovali tóny bielej – stavili na ne hneď niekoľko pozvaných dám. Neprehliadnuteľná bola najmä riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková, ktorú obliekla dizajnérka Jana Pištejová. V minulosti častejšie minimalistická a vsádzajúca na čisté línie, tentoraz ako princezná. Chomisteková sa predviedla v bielej róbe pošívanej látkovými lupeňmi a drobnými motýlikmi. Efekt ešte umocnili šperky Alo Diamonds.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína...
Niekdajšia Miss Slovensko Eva Verešová.
+15Niekdajšia finalistka Miss Slovensko Miroslava...

Na bielu farbu v kombinácii s jemnou čipkou stavila aj Soňa Skoncová, kedysi vicemiss, dnes moderátorka a príležitostná modelka. Hoci brunetka patrí k dámam s tvarovanou a ženskou figúrou, dĺžka šiat aj strih jej krivky pozdvihli, telové sandáliky opticky siluetu predĺžili.

Minuloročná Miss Slovensko Lujza Straková si obliekla nohavicový overal s čipkovanými dekoratívnymi detailmi a tiež pridaným pláštikom. Štrasová čelenka okolo hlavy mala umocňovať nádych atmosféry 30-tych rokov minulého storočia. V Strakovej prípade však strih nie celkom fungoval v jej prospech – v kreácii pôsobila trochu „utopene“.

Minuloročná kráľovná krásy Lujza Straková... Foto: FORZA
Lujza Straková Minuloročná kráľovná krásy Lujza Straková musela odovzdať korunku nástupkyni.

Čierna bola druhou najčastejšou voľbou a opäť sa jej nevyhli ani bývalé víťazky súťaže krásy. Napríklad Kristína Krajčírová stavila na sexi kombináciu dámskeho saka a širokých nohavíc s elastickým topom. Efektné vlny celý maskulínny look povyšovali, voľba červených doplnkov však mohla prejsť zvážením. Táto výrazná farba pôsobila trochu snaživo.

Modelka a bývalá kráľovná krásy Kristína... Foto: FORZA
Modelka a bývalá kráľovná krásy Kristína Krajčírová. Modelka a bývalá kráľovná krásy Kristína Krajčírová.

Už tradične nesklamala Ivica Sláviková, ktorá vlastní butik s domácou módou a nebojí sa s módou aj experimentovať. Tentoraz to boli úzke čierne nohavice a na nich „šato-top“, ktorý siahal až po členky a asymetricky na prednom diele odhaľoval časť postavy.

S kontrastom čiernej a bielej pracovala ďalšia bývalá kráľovná krásy Barbora Franeková. Jej model šiat zo podšitej sieťoviny pracoval s kontrastnými čiernymi pruhmi všitými do bieleho základu. Franeková pridala ešte ľahký čierny kabát s vykasanými rukávmi. Čierne sandáliky s dvoma pruhmi cez priehlavok boli vhodný doplnok, bývalá Miss vyzerala veľmi žensky a pritom súčasne a trendovo.

Na párty po prenose Miss Slovensko prišla aj... Foto: FORZA
Barbora Franeková Na párty po prenose Miss Slovensko prišla aj bývalá kráľovná krásy Barbora Franeková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko #Kristína Krajčírová

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...