Nádherná Elizabeth Olsen na premiére: Jej sestry by zbledli závisťou!

Od štvrtka sa aj v slovenských kinách premieta ďalší filmový príbeh Kapitána Ameriku. Jednu z úloh v ňom stvárnila aj herečka Elizabeth Olsen.

06.05.2016 00:00
debata
Herečka Elizabeth Olsen v kreácii Dolce... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Elizabeth Olsen v kreácii Dolce & Gabbana Herečka Elizabeth Olsen v kreácii Dolce & Gabbana na premietaní filmu Kapitán Amerika: Občianska vojna.

Mladšia sestra slávnych dvojčiat Mary-Kate a Ashley Olsenových, ktoré sa z televíznej obrazovky presunuli k odevnému dizajnu, sa objavila v stredu večer aj na špeciálnom premietaní v New Yorku. A bola na ňu radosť pozerať.

Vysoká blondínka sa odela do šiat s výraznou kvetinovou potlačou od dizajnérskeho dua Dolce & Gabbana a rozdávala naokolo ľúbezné úsmevy. V príťažlivých šatách, ktoré vyzdvihli jej dekolt, bola neprehliadnuteľná a skutočne očarujúca.

Nejedno médium sa po tejto premiére asi zamyslelo nad obrovským kontrastom medzi Elizabeth a jej staršími sestrami. Tie sa ukazujú v spoločnosti sporadicky, ale v pondelok nechýbali na akcii MET Gala v New Yorku, v rámci slávnostného otvorenia výstavy Manus X Machina: Fashion in the age of technology. Komu to viac pristane, posúďte sami…

Sestry a dizajnérky značky The Row Ashley Olsen... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sestry a dizajnérky značky The Row Ashley Olsen (vľavo) a Mary-Kate Olsen. Sestry a dizajnérky značky The Row Ashley Olsen (vľavo) a Mary-Kate Olsen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Dolce & Gabbana #sestry #Elizabeth Olsen #pôvab #Kapitán Amerika

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....