Polonahá Bagárová v sieti! Takto odvážne ste ju ešte nevideli...

Od čias, čo sa objavila v speváckej súťaži Superstar, už pretieklo veľa vody. Monika Bagárová však každým rokom krásnie a je na ňu radosť pozrieť. Občas priam hriešna radosť.

06.05.2016 14:30
debata
Speváčka Monika Bagárová na uvedení novej... Foto: Profimedia
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová na uvedení novej kampane pre módneho návrhára Lukáša Macháčka.

Na predstavení novej kampane českého dizajnéra Lukáša Macháčka nemohla 21-ročná brunetka chýbať – s Macháčkom totiž spolupracuje už niekoľko rokov. Bola teda aj logickou voľbou v prípade výberu reklamnej tváre. A lepšiu reklamu ako predviesť sa pred objektívmi v jednej z jeho kreácií urobiť nemohla.

Pri pohľade na odvážny model Bagárovej sa však musel zastaviť zrak nejednému mužovi aj dáme. Kráska si totiž obliekla podprsenkový športový top lemovaný potlačenou gumou. Pridala aj vysoké nohavičky a na ne sieťovanú sukňu. Výsledok rozhodne nepripomínal bežnú garderóbu slovenských či českých hviezdičiek. Odhalenie v tomto prípade bolo naozaj dôrazné, ale zároveň sexi.

Drobná Bagárová celý outfit doplnila ešte telovými lodičkami, ktoré opticky predĺžili jej siluetu a stala sa bez debaty kráľovnou akcie. Konkurovať jej nemohla ani modelka Simona Krainová, ktorá sa tiež na podujatí zúčastnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #priehľadné šaty #Sieť #sexy

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...