Priscilla Presley po plastikách už neprekvapí, ale jej vnučka krásou áno

Herečka Riley Keough nezaprie, že je jednou z Presleyových. Na červenom koberci žiarila po boku slávnej starej mamy.

09.05.2016 00:00
debata

Sedemdesiatnička Priscilla Presley už roky ukazuje, že so starnutím sa zmieriť nemieni a svoju kedysi úchvatnú tvár podrobuje zákrokom, ktoré jej viditeľne neprospievajú. Herečka a manželka Elvisa Presleyho sa objavila na charitatívnom podujatí „To the Rescue: Saving Animal Lives“ v Los Angeles. Ale nebola to tento raz ona, kto priťahoval pohľady prítomných. Po jej boku priam žiarla jej krásna vnučka, Riley Keough.

Priscilla Presley s vnučkou, Riley Keough,... Foto: Profimedia
Riley Keough Priscilla Presley s vnučkou, Riley Keough, počas charitatívnej akcie "To the Rescue: Saving Animal Lives" v Los Angeles.
Na prvý pohľad je jasné, že 26-ročná kráska patrí do slávnej Presleyovskej rodiny, črty tváre sú jasne čitateľné. Herečka a zároveň modelka je dcérou Lise Marie Presleyovej a je najstaršou vnučkou Priscilly Presleyovej. Po boku slávnej starej mamy sa usmievala do objektívov na červenom koberci. Riley Keough pritom nepatrí na filmovom plátne medzi začiatočníčky, na svojom konte má už sedemnásť filmových úloh, okrem iného si zahrala v snímke Šialený Max: Zbesilá jazda.
Kate Mara počas charitatívnej akcie  "To the...
Steven Tyler počas charitatívnej akcie  "To the...
+7Priscilla Presley počas charitatívnej akcie...

Okrem Presleyových sa na galapodujatí objavila aj kráska zo ságy Twilight Nikki Reed (27) spolu s jej fešným manželom, Ianom Somerhalderom (37). Nikki prišla v efektnom čiernom overale so sexi výstrihom a pózovanie s manželom si užívala. Medzi ďalšími hviezdami bola speváčka Kesha, spevák Steven Tyler a herečka Kate Mara.

Nikki Reed počas charitatívnej akcie... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
"To the Rescue: Saving Animal Lives" Gala and Fundraiser Nikki Reed počas charitatívnej akcie "To the Rescue: Saving Animal Lives" v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Riley Keough #Nikki Reed #Priscilla Presley #Saving Animal Lives

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...