Vek je nemilosrdný! Ivane Trumpovej už nepomôžu ani milióny...

Veku neutečiete! A nepomôžu ani plastické operácie, luxusné šaty či drahé šperky. Česká rodáčka Ivana Trump o tom podala dôkaz pred pár dňami.

13.05.2016 00:00
debata
Česká rodáčka Ivana Trump prekvapila svojím... Foto: SITA/AP, Michael Zorn
Ivana Trump Česká rodáčka Ivana Trump prekvapila svojím vzhľadom. Zdá sa, že prestala počúvať svojho výživového poradcu.

Známa boháčka a exmanželka miliardára Donalda Trumpa, ktorý momentálne bojuje o kreslo prezidenta Spojených štátov amerických, sa objavila na benefičnej akcii v New Yorku. Jej vzhľad však tentoraz skôr zarazil ako očaril.

Blondínka, ktorá má s Trumpom tri deti, sa navliekla do smotanovej róby bohato vyšívanej trblietavými aplikáciami. Výrazný dekolt však už v jej prípade pôsobil prehnane – rovnako aj odhalené ramená. Šaty neskryli, že bývala lyžiarska pretekárka pár kíl pribrala a Trumpovej nepomohol ani silný mejkap či nafúknuté pery.

Tehotná Nicky Rothschild a jej manžel James...
Česká rodáčka Ivana Trump prekvapila svojím...
+3Súrodenci prišli na benefičnú akciu spoločne -...

Na vek 67 rokov je síce zlínska rodáčka v slušnej kondícií, ale jej vzhľad na spomenutom módnom gala, ktoré hostila rodina Hiltonovcov, veru výhra nebola.

Boháčka sa pred pár dňami vyjadrila, že v prezidentských voľbách vyhrá práve jej exmanžel Donald Trump. Prekvapila aj vyhlásením, že ho podporí. „Samozrejme, že ho budem voliť. Bude viesť túto krajinu ako obchod. Vie vyjednávať a vie, ako robiť rozhodnutia,“ citoval Trumpovú magazín People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #New York #vzhľad #benefícia #Ivana Trumpová

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...