Toľko bozkov! Clooney a Roberts sa nevedeli od seba odtrhnúť

Hviezdny tím Hry peňazí sa predviedol pred fotografmi v Cannes.

12.05.2016 16:00
FILMFESTIVAL-CANNES/ Foto: ,
Hlavní predstavitelia filmu Hra peňazí, George Clooney a Julia Roberts, pózujú fotografom v Cannes.
debata

George Cloonney (55) a Julia Robers (48) sú dlhoroční priatelia. A tak si slávny herec smerom k nej môže dovoliť gestá a dotyky, ktoré by mu pri iných ženách jeho manželka zrejme netolerovala. Slávna dvojica sa bok po boku a vo výbornej nálade predviedla fotografom a fanúšikom vo štvrtok poobede v Cannes. Spolu s Jodie Fosterovou (53) prišli predstaviť filmovú novinku Hra peňazí.

Hlavní predstavitelia filmu Hra peňazí, George... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
FILMFESTIVAL-CANNES/ Hlavní predstavitelia filmu Hra peňazí, George Clooney a Julia Roberts, pózujú fotografom v Cannes.
Pod film sa režisérsky podpísala dvoma Oscarmi ovenčená Foster a ide o triler z prostredia televízie. Hviezdnu trojicu v Cannes doplnila ešte herečka Caitriona Balfe, ktorá hrá takisto jednu z rolí.
Režisérka filmu Hra peňazí,  Jodie Foster s...
Tím filmu Hra peňazí: Julia Roberts, Jodie...
+7Hlavní predstavitelia filmu Hra peňazí, George...

Julia Roberts pred fotografov predstúpila v pruhovanom overale značky Givenchy, ku ktorému zvolila ležérny účes. Jej najsilnejšou zbraňou počas fotografovania bol úsmev, ktorým viditeľne očarila Clooneyho. Ten sa od svojej slávnej kolegyne nemohol odtrhnúť.

Tím filmu Hra peňazí: Julia Roberts, Jodie... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
France Cannes Money Monster Photo Call Tím filmu Hra peňazí: Julia Roberts, Jodie Foster, George Clooney a Caitriona Balfe pózujú fotografom v Cannes.

Clooneyho vo Francúzsku sprevádza jeho manželka Amal, s ktorou býva v slávnom hoteli Eden-Roc. Na adresu 38-ročnej Clooneyho manželky sa niekdajšia Pretty Woman vyjadrila: „Keď sme ako hostia v ich dome, vidím naplno jej vplyv na Georgea,“ opísala herečka pre ETonline a pokračovala: „Vplýva naňho tým najkrajším spôsobom, ako to dokáže len milujúca manželka.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jodie Foster #George Clooney #Julia Roberts #Hra peňazí #Cannes 2016

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...