Nádherná Amal v Cannes: Clooneyho žena oslnila, zvládla aj faux pas!

Aj druhý deň v dejisku filmového festivalu MFF Cannes bol nabitý hviezdami. Lenže, potom prišla kráska, ktorej pôvab fascinuje aj bez oscarových sošiek či výpočtu filmov v životopise.

12.05.2016 20:40
debata (1)
Herec George Clooney a jeho očarujúca manželka... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
George Clooney a jeho očarujúca manželka Amal Clooney Herec George Clooney a jeho očarujúca manželka Amal Clooney boli hviezdami večera.

Reč je o Amal Alamuddin-Clooneyovej, manželke známeho hollywoodskeho herca Georga Clooneyho. Ten si ako jediný priviedol svoju vyvolenú na slávnostnú premiéru filmu Hra peňazí, pod ktorým je podpísaná ako režisérka Jodie Foster.

Herec George Clooney s manželkou Amal (vľavo),...
Televízna moderátorka Elena Lenina.
+27Francúzsky režisér Claude Lelouch a jeho...

Dvojnásobnej držiteľke Oscara sa okrem Clooneyho podarilo do filmu zlákať aj ďalšiu cenami ovenčenú veteránku – Juliu Robertsovú. A tak sa táto hviezdna delegácia zišla na červenom koberci pred stovkami objektívov.

Julia Roberts volila striedmu farbu, ale dramatický strih večernej róby Armani Privé v čiernej farbe. Dominantou však bol náhrdelník s obrovským smaragdom, ktorý sa jej pokyvkával v dekolte. Hviezda si večer užívala a celý čas jej nezmizol úsmev z tváre – ochotne pózovala, posielala vzdušné bozky a smiala sa od ucha k uchu. A potom bosá vystúpala do festivalových schodov! Podobne bola spokojná aj režisérka Foster (tiež oblečená v značke Armani Privé).

Herečka Julia Roberts pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Julia Roberts Herečka Julia Roberts pózuje fotografom na premiére filmu Money Monster v Cannes.

Práve Amal Clooney po boku čerstvého poljubilanta – 55-ročného Clooneyho však bola pre objektívy jedným z najväčších lákadiel. V nádhernej šifónovej róbe Atelier Versace v jemnučkom pastelovom odtieni žltej vyzerala opäť ako vystrihnutá z príručky na eleganciu. Dokonale sošná, príťažlivá, skrátka oslnivá. Zvládla aj neľahkú situáciu, keď sa jej vlečka šiat zamotala pod nohy a ona pred objektívmi nadvihla látku poriadne vysoko – paparazzovia sa však tešili zbytočne, Amal situáciu ustála na jednotku.

Herečky Susan Sarandon a Naomi Watts pózujú... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Herečky Susan Sarandon a Naomi Watts pózujú fotografom. Herečky Susan Sarandon a Naomi Watts pózujú fotografom.

Na červenom koberci ani tentoraz nechýbala známe tváre, ktoré prišli ako ambasádorky kozmetickej značky. Herečky Eva Longoria, Julianne Moore či Naomi Watts stavili na výraznejšie líčenie, ale vo výbere rób boli striedmejšie. Najviac zaujala herečka Susan Sarandon, ktorá si obliekla čierny zamatový model na dvojradové zapínanie. Jej bujné poprsie zdôraznil tesný strih, herečka si však svoj sexi look užívala a hrdo pózovala pred objektívmi.

zväčšiť Herci - zľava: Caitriona Balfe, Dominic West,... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Caitriona Balfe, Dominic West, Julia Roberts, George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin Herci - zľava: Caitriona Balfe, Dominic West, Julia Roberts, George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin, ktorú neposlúchala veľkolepá róba, pózujú fotografom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Jodie Foster #červený koberec #George Clooney #Julia Roberts #Amal Clooney #Hra peňazí #Cannes 2016

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....