Natrieskaný výstrih 70-ničky?! Tak tejto dáme môžu závidieť aj mladice

Herečka Susan Sarandon vždy patrila medzi neortodoxné hollywoodske hviezdy. A tiež ženy s mladíckou iskrou a vyžarovaním. Na festivale v Cannes nesklamala.

13.05.2016 15:35
debata (5)
Herečka Susan Sarandon prichádza na slávnostnú... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Susan Sarandon Herečka Susan Sarandon prichádza na slávnostnú premiéru v rámci filmového festivalu v Cannes. V kreácii Jean Paul Gaultier Couture.

Hoci tento rok oslávi rodáčka z New Yorku už sedemdesiatku, na premiére filmu Hra peňazí od Jodie Fosterovej sa predviedla ako absolútna sexbomba. Hviezda filmov Thelma a Louise či Čarodejnice z Eastwicku si obliekla na seba archívny model od dizajnéra Jeana Paula Gaultiera. Šaty na dvojradové zapínanie so všitým korzetom poriadne zdôraznili obsah jej odhaleného dekoltu.

Herec George Clooney s manželkou Amal (vľavo),...
Televízna moderátorka Elena Lenina.
+27Francúzsky režisér Claude Lelouch a jeho...

No kým väčšina žien v jej veku sa už snaží svoje krivky zahaľovať, Sarandon bez ostychu vystavila odvážny a plný výstrih a odhalila nôžku v rozparku šiat. Na červenom koberci si užívala spoločnosť kamarátky a kolegyne Naomi Wattsovej.

Herečka, ktorá je matkou troch detí, bola dvakrát vydatá, do roku 2009 za kolegu Tima Robbinsa. Po rozchode s ním začala randiť s Jonathanom Bricklinom, ktorý bol od nej mladší o 37 rokov. Rozišli sa minulý rok.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #výstrih #Susan Sarandon #sedemdesiat

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...