Ako princezná! Tehotná Lively v Cannes boduje, hlavy otáčala aj Cole

O pár mesiacov sa stane dvojnásobnou mamou, ale tehotenstvo zatiaľ na herečke Blake Livelyovej nevidieť. A čo viac, vyzerá nádherne aj na červenom koberci.

13.05.2016 20:40
debata
Herečka Blake Lively pózuje fotografom v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Blake Lively Herečka Blake Lively pózuje fotografom v kreácii Vivienne Westwood Couture.

V piatok podvečer sa americká kráska stala jedným z pútačov červeného koberca pred premiérou súťažného filmu Slack Bay, ktorý bojuje o Zlatú palmu. Manželka herca Ryana Reynoldsa, ktorá sa na rovnakom koberci predviedla už v stredu počas otváracieho ceremoniálu (ako hviezda filmu Cafe Society), tentoraz dorazila ako dokonalá moderná princezná.

Herečka Valerie Kaprisky prišla na premietanie...
Herečka Maud Wyler.
+21Speváčka Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl...

Belasá kaskáda architekturálnych volánov na róbe z dielne Vivienne Westwood Couture spravili z americkej blondínky oživenú princeznú z disneyovských animákov. A fotografi celkom neprekvapivo cvakali ako diví. Hviezda, ktorá v Cannes už stihla predstaviť aj svoj ďalší projekt – triller Shallows, si to naozaj užívala.

Speváčka Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Speváčka Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl Cole v kreácii Naeem Khan. Speváčka Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl Cole v kreácii Naeem Khan.

Naprázdno však neobišla ani speváčka a televízna porotkyňa Cheryl Cole, ktorá ešte pred časom nosila meno Cheryl Fernandez-Versini. Očarujúca brunetka, ktorá prišla ako ambasádorka kozmetickej značky, sa predvádzala v róbe Naeem Khan. Pestro vyšívanú a zdobenú kreáciu bez ramienok predvádzala s eleganciou a povestným sexepílom.

Potom už prišiel rad na hviezdy spomínaného filmu Slack Bay. Azda najviac z nich rezonuje meno herečky Juliette Binocheovej. Francúzska kráska, ktorá má doma Oscara, zvolila tentoraz róbu v odtieni atramentovej modrej. Hladký účes ešte zdôrazňoval dramatický vzhľad tejto nestarnúcej krásky.

Herečka Juliette Binoche máva na fotografov a... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Juliette Binoche Herečka Juliette Binoche máva na fotografov a fanúšikov.

Neskorý večerný program patril v Cannes premiére filmu Tanečnica, v ktorom sa objavuje v jednej z hlavných úloh aj mladá Lily-Rose Depp – dcéra herečky Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Blake Lively #móda #Cannes #červený koberec #Cheryl Cole #Juliette Binoche #Cheryl Fernandez-Versini #Cannes 2016

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...