Dekolt ako dokonalá socha? Mariah Carey sa predvádzala v New Yorku

Speváčku Mariah Careyovú si uctili na sobotňajšom vyhlásení cien GLAAD Media Awards. Diva mala z toho očividne skvelú náladu.

15.05.2016 13:49
debata
Speváčka Mariah Carey. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Speváčka Mariah Carey. Speváčka Mariah Carey.

Slávna interpretka, ktorá na akciu v New Yorku dorazila so snúbencom Jamesom Packerom, sa od prvého momentu doširoka usmievala a ochotne pózovala pred fotografmi. Na červenom koberci predvádzala svoje kypré tvary v trblietavej róbe s výrazným priehľadným dekoltom.

Speváčka Mariah Carey.
Cenu si prevzala aj Diane Sawyer (vľavo) -...
+6Herečka Jackie Cruz pútala pozornosť aj svojím...

Štyridsaťšesťročná Carey je podľa zdrojov z blízkeho okolia momentálne veľmi šťastná. Dôvodom má byť práve jej aktuálny partner – austrálsky miliardár James Packer. „Sú do seba zamilovaní ako keby mali dvadsať. Ich vzťah je veľmi intenzívny,“ citoval nedávno magazín US Weekly nemenovaný zdroj.

Carey bola v minulosti dvakrát vydatá – prvý raz za producenta a šéfa hudobného vydavateľstva Tommyho Mottolu a potom za moderátora a herca Nicka Cannona. Z manželstva s ním má dvojičky Morrocana a Monroe.

Speváčku Mariah Careyovú sprevádzal jej... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Speváčku Mariah Careyovú sprevádzal jej snúbenec - miliardár James Packer. Speváčku Mariah Careyovú sprevádzal jej snúbenec - miliardár James Packer.

Organizácia pre monitorovanie obrazu gejov a lesieb v médiách (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation – GLAAD) ocenila americkú speváčku cenou Ally Award. Tá je udeľovaná umelcom, ktorí svojím pôsobením podporujú a presadzujú rovnoprávnosť homosexuálnych, bisexuálnych a transrodových ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #James Packer #GLAAD Media Awards

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...