Úchvatná Paradis oslnila v Cannes, prišla aj Kendall Jenner. Polonahá!

Francúzska krása je jedinečná. V nedeľu večer o tom presvedčili v Cannes hneď dve zástupkyne krajiny galského kohúta.

15.05.2016 21:24
debata
Herečka a členka poroty Vanessa Paradis žiarila... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Vanessa Paradis Herečka a členka poroty Vanessa Paradis žiarila v kreácii z dielne Elieho Saaba.

Súťažný film Mal de Pierres v dejisku filmového festivalu predstavila momentálne najznámejšia domáca hviezda – herečka Marion Cotillard. Držiteľka Oscara nesklamala a zaujala fotografov na popoludňajšom stretnutí s novinármi aj na večernej premiére. Tú absolvovala ako inak v metalickej zlatej kreácii z dielne Dior. Ešte stále je totiž aj reklamnou tvárou parížskeho módneho domu.

Prekvapivú voľbu spravila v nedeľňajší večer ďalšia známa Francúzka – herečka a speváčka Vanessa Paradis. Hoci svet módy ju spája takmer výlučne so značkou Chanel, na premietanie filmu prišla v kreácii od libanonského tvorcu Elieho Saaba. Voľba to však vôbec nebola zlá, práve naopak. Paradis, ktorá je tento rok členkou medzinárodnej festivalovej poroty, vyzerala v modeli s bodkovaným motívom a všitými čipkovanými panelmi úchvatne. Keď stúpala po schodoch do kina, šaty jej viali v jemnom vánku a jej prezentácia bola ešte efektnejšia.

Modelka Kendall Jenner a jej úchvatná... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Modelka Kendall Jenner a jej úchvatná prezentácia na červenom koberci. Modelka Kendall Jenner a jej úchvatná prezentácia na červenom koberci. Šaty sú z dielne Cavalli Couture.

O tom, že prezentáciu pred objektívmi ovláda na jednotku s hviezdičkou aj Kendall Jenner, nemôže byť ani pochýb. Jedna z členiek televízneho klanu Kardashianovcov a zároveň topmodelka dostala pozvánku na nedeľňajší galavečer a nesklamala. Kreácia Cavalli Couture odhaľovala jej dokonalé telo a štíhlu siluetu. Pod priehľadnou látkou bolo vidieť čierne vysoké nohavičky, poprsie rafinovane zakrývala hra vzorov a výšivky na tylovom podklade. Jenner si nechala tmavé kadere začesať dohladka smerom dozadu a vyzerala supersexi!

Herečka Marion Cotillard v kreácii Dior Couture. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Marion Cotillard Herečka Marion Cotillard v kreácii Dior Couture.

Nedeľňajší program sa konečne dočkal aj českej zástupkyne a už takpovediac festivalovej veteránky Petry Němcovej. Modelka si vybrala červený model Georges Chakra s vlečkou a efektne sa krútila pred objektívmi tak, aby šaty viali vo vetre.

Záver týždňa bol pritom v Cannes bohatý na prezentáciu nových filmov. Okrem Mal de Pierres sa v letovisku objavili aj hviezdy filmu The Nice Guys – herci Russell Crowe, Ryan Gosling a Matt Bomer. Novinku tiež uviedla Elvisova vnučka Riley Keough. Ide o film American Honey, v ktorom si zahrala aj Kristen Stewart.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Marion Cotillard #pôvab #Kendall Jenner #Vanessa Paradis #Cannes 2016

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...