Robocop vzal do Bieleho domu utajenú manželku. Pod šatami skrýva...

Herca Joela Kinnamana si diváci môžu pamätať z nového spracovania filmu Robocop. A už čoskoro sa objaví v snímke Suicide Squad. Cez víkend sa rodák zo Švédska zúčastnil na stretnutí s Barrackom Obamom.

17.05.2016 09:00
debata
zväčšiť Herec Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo Wattenstrom Herec Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo Wattenstrom počas slávnostnej večere v Bielom dome.

Tridsaťšesťročný Kinnaman prijal pozvanie do Bieleho domu a na slávnostnú večeru s americkým prezidentom neprišiel sám. Spoločnosť mu robila aj jeho manželka – krajanka Cleo Wattenström.

Pôvabnú hnedovláska s olivovou pleťou nemožno len tak prehliadnuť. Aj keď bola oblečená vo večernej róbe, jej kožu zdobí množstvo tetovaní, ktoré vykúkajú spod šiat – má ich na krku či na rukách. Cleo sa však hrdo predvádzala pred objektívmi v bielych šatách a hollywoodsky fešák zase s úsmevom pózoval po jej boku.

Kinnamam pritom len nedávno odhalil verejnosti, že si šikovnú a vyhľadávanú tatérku, vzal. Stalo sa tak v talkšou The Talk, kde sa ho jedna z moderátoriek opýtala na to, čo si jeho priateľka myslí o tetovaniach, ktoré si nechal urobiť po novom filme. Herec ju opravil, že Cleo nie je jeho priateľka, ale manželka. Detaily o tom, kedy sa vzali a aký bol obrad, však neuviedol. V minulosti randil napríklad s herečkou Oliviou Munnovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #Biely dom #tetovanie #Joel Kinnaman

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...