To je ale sexi mamina! Dva mesiace od pôrodu Anne Hathaway žiari

Presne dva mesiace uplynuli v utorok od pôrodu prvorodeného syna herečky Anne Hathawayovej. Hviezda už pracovne zarezáva.

25.05.2016 00:00
debata
Zľava: Herci Sacha Baron Cohen, Mia Wasikowska... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Sacha Baron Cohen, Mia Wasikowska (v šatách Alexander McQueen), Anne Hathaway (v šatách Christopher Kane) a Johnny Depp Zľava: Herci Sacha Baron Cohen, Mia Wasikowska (v šatách Alexander McQueen), Anne Hathaway (v šatách Christopher Kane) a Johnny Depp uviedli spoločne film Alica v krajine za zrkadlom.

Nechýbala na pondelňajšej premiére filmu Alica v krajine za zrkadlom, ktorá sa konala v Los Angeles a po boku svojich kolegov doslova žiarila. Tridsaťtriročná držiteľka Oscara si obliekla model šiat od Christophera Kanea, ktorý nechal vyniknúť jej krivky a najmä bujnejší materský dekolt. K tomu oddýchnutý vzhľad, svieže líčenie a príťažlivý účes – Hathaway skrátka bodovala na celej čiare.

Herec Johnny Depp na premiére filmu Alica v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Johnny Depp na premiére filmu Alica v krajine za zrkadlom. Herec Johnny Depp na premiére filmu Alica v krajine za zrkadlom.

Nezaostala však ani jej kolegyňa, predstaviteľka Alice, herečka Mia Wasikovska. Útla blondínka si na slávnostnú premiéru obliekla model z dielne Alexander McQueen a vyzerala naozaj očarujúco. Zostavu doplnil aj Johhny Depp či Sacha Baron Cohen, ktorý je novou posilou pokračovania úspešného filmu od Tima Burtona. Tentoraz sa réžie ujal James Bobin.

Do slovenských kín príde film vo štvrtok 26. mája.

Speváčka Pink (vľavo) a herečka Mia Wasikowska... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Pink (vľavo) a herečka Mia Wasikowska Speváčka Pink (vľavo) a herečka Mia Wasikowska na premiére filmu Alica v krajine za zrkadlom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #pôrod #Anne Hathaway #pôvab

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...