Kráska z Hry o tróny oslnila v Londýne: Vyzerá ako dokonalá bábika!

Diváci ju obdivujú predovšetkým ako hrdinku úspešného seriálu Hra o tróny. Ale herečka Emilia Clarke má aj iné projekty.

26.05.2016 14:19
debata
Herečka Emilia Clarke v kreácii Ulyana Sergenko... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Emilia Clarke Herečka Emilia Clarke v kreácii Ulyana Sergenko Couture.

Jeden z nich, filmovú novinku Me before you, uviedla britská kráska na slávnostnej premiére v stredu večer v Londýne a hoci známych tvárí prišlo viac ako dosť, práve ona bola najobletovanejšia.

Hnedovláska sa na premiéru vzťahovej komédie poriadne pripravila a v záplave kolegýň patrila aj medzi najštýlovejšie oblečené dámy. Jej šaty z paličkovanej čipky pochádzali z dielne ateliéru couture ruskej dizajnérky Ulyany Sergenko a Emilia v nich vyzerala veľmi nežne, pôvabne a pritom pompézne.

Dvadsaťdeväťročná herečka okrem módnych kritikov urobila radosť aj svojim fanúšikom. Tí si prišli vystáť rad na autogram či fotografiu a predstaviteľka Daenerys Targaryen ich nesklamala.

zväčšiť Herečka Emilia Clarke na filmovej premiére Me... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Herečka Emilia Clarke na filmovej premiére Me Before You v Londýne. Herečka Emilia Clarke na filmovej premiére Me Before You v Londýne.

Len nedávno hviezdu mohli vidieť seriáloví nadšenci aj v epizóde, kde sa predviedla celkom nahá. Na tento moment je údajne Clarke mimoriadne hrdá. Išlo totiž o scénu, v ktorej nie je jej telo nahradené žiadnou dablérkou a zároveň to nie je sexuálna scéna. Hrdinka sa oslobodí z väzenia a necháva za sebou plamene. „Bola to neuveriteľne silná scéna. A chcela som ju urobiť sama. Som na seba hrdá. Aj na svoje telo. Nebola tam žiadna náhrada,“ zdôverila sa pred časom v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #šaty #nahota #Emilia Clarke

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...