Výstavné telá v New Yorku: Rosie, Adriana či Irina - to je sexi armáda!

Každý, kto niečo znamená v módnej brandži, sa v pondelok večer ocitol v New Yorku. Vyhlasovali sa tam totiž ceny Americkej národnej rady odevných dizajnérov.

07.06.2016 14:21
debata
Topmodelka Naomi Campbell v čiernej kreácii od... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Naomi Campbell v čiernej kreácii od Brandona Maxwella. Topmodelka Naomi Campbell v čiernej kreácii od Brandona Maxwella.

Hoci galavečer bol určený predovšetkým na oslavu tvorby módnych návrhárov, bez celebrít a tvár z obálok by sa nezaobišiel. Práve tie totiž pútali najviac pozornosti. Medzi hosťami sa objavila plejáda súčasných topmodeliek aj veteránok módnej brandže. Nesklamala väčšina z nich.

Herečka Alicia Silverstone.
Herečka Rebecca Hall v kreácii Prada.
+39Herečka Riley Keough v šatách Proenza Schouler.

Napríklad pri pohľade na Naomi Campbellovú, ktorá odhaľovala dokonalé bruško a ramená v kreácii od Brandona Maxwella, sa len ťažko dalo uveriť, že už to má bližšie k päťdesiatke ako smerom nadol. Britský export, blondínka Rosie Huntington Whiteley reprezentovala s brazílskou kolegyňou Alessandrou Ambrosio módny dom Michael Kors. Obe dámy v trblietavých róbach vyzerali úchvatne. Rosie aj mimoriadne sexi, odvážne posunutý lem šiat odhaľoval dostatok jej poprsia.

Modelka Rosie Huntington-Whiteley v šatách... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Rosie Huntington-Whiteley v šatách Michael Kors. Modelka Rosie Huntington-Whiteley v šatách Michael Kors.

Na akcii, v rámci ktorej ocenili dizajnéra Alessandra Micheleho z Gucci či sestry Olsenové zo značky The Row, sa objavila aj modelka Irina Shayk. Ruská kráska stavila na červený model Misha Nonoo a namiesto zvyčajného odhaľovania bola tentoraz elegantne ležérna.

Príťažlivý look však predviedla napríklad Shanina Shaik v oranžovej kreácii Givenchy. Dekolt siahajúci až po pupok odhaľoval jej dokonalé telo. Sklamaním v tento večer neboli ani známe herečky. Na akcii sa objavila napríklad Kirsten Dunst, Michelle Monaghan či Lena Dunham alebo Rebecca Hall. Všetky dámy nájdete v našej bohatej galérii.

Ruská topmodelka Irina Shayk v kreácii Misha... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ruská topmodelka Irina Shayk v kreácii Misha Nonoo. Ruská topmodelka Irina Shayk v kreácii Misha Nonoo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #móda #irina Shayk #New York #Naomi Campbell #Rosie Huntington-Whiteley

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....