Za zenitom? 66-ročná Sigourney Weaver schová do vrecka aj mladice

Magazín Glamour rozdával v utorok večer v Londýne ceny pre ženy z rozličných oblastí umenia či kultúry. Jednu z nich si prišla osobne prevziať aj herečka Sigourney Weaver.

08.06.2016 14:59
debata
Herečka Sigourney Weaver vyzerala na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Sigourney Weaver Herečka Sigourney Weaver vyzerala na vyhlásení cien magazínu Glamour očarujúco.

Americká hviezda, ktorú najviac preslávil kultový Votrelec, sa na galavečere objavila v zelenej večernej kreácii s dlhými rukávmi a ležérne upraveným mikádom. Pri pohľade na ňu len málokto mohol hovoriť, že sa pozerá na ženu vo veku 66 rokov.

Televízna osobnosť Kourtney Kardashian.
Herečka Susan Sarandon.
+6Herečka Sophie Turner.

Weaverovej mladistvý vzhľad a šmrnc sú povestné a v zostave prominentných hostí akcie bolo pár omnoho mladších dám, ktoré by poľahky strčila do vrecka.

Na akcii však nebola jedinou „dôchodkyňou“, ktorej podoba a životný elán vyvoláva dojem zázraku prírody. Cenu Glamour si prišla prevziať aj herečka Susan Sarandon, ktorá si dokonca na adresu kolegyne zavtipkovala. V minulosti si ich totiž fanúšikovia často mýlili a Sarandon vraj rozdala pár autogramov ako hviezda Votrelca.

Herečka Susan Sarandon. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herečka Susan Sarandon. Herečka Susan Sarandon.

Herečka sa zároveň v ďakovnej reči vyjadrila na adresu nerovnosti a mála príležitostí pre ženy v Hollywoode. Už pred pár týždňami na festivale v Cannes uviedla, že nedostatok ženských tém vo filmoch je spôsobený zadubenosťou a nedostatkom predstavivosti mužských šéfov filmových štúdií. Podľa nej by v dnešnej dobe nemohol vzniknúť ani film ako Thelma a Louise, klasika, ktorá Sarandonovej priniesla veľkú popularitu. „Producenti sú sexistickí a nedokážu prijať iný názor,“ komentovala herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #vek #Glamour #ženy #pôvab #Susan Sarandon #Sigourney Weaver

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...