Kidmanovej láska k Urbanovi? Preletí za ním aj cez pol sveta

Patria medzi najstabilnejšie páry Hollywoodu a sú nerozluční. Ani na premiére nového filmu herečky Nicole Kidmanovej nechýbal jej manžel Keith Urban.

09.06.2016 00:00
debata
Hudobník Keith Urban a jeho manželka Nicole... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Hudobník Keith Urban a jeho manželka Nicole Kidman. Hudobník Keith Urban a jeho manželka Nicole Kidman.

Známy hudobník a tiež porotca súťaže American Idol sprevádzal svoju 47-ročnú austrálsku polovičku, aby podporil premiéru snímky Genius. V nej sa držiteľka Oscara stretla s kolegyňou Laurou Linneyovou či brtiským hercom Judom Lawom.

Na slávnostnej premiére v New Yorku bol však záujem najväčší práve o prominentný manželský pár. Herečka zaodetá v šatách Rodarte pózovala fotografom po boku usmiateho Urbana a odpovedala na novinárske otázky.

Zľava: Nicole Kidman, Jude Law a Laura Linney...
Herečka Laura Michelle Kelly na premiére filmu...
+3Herečka Nicole Kidman si na premiéru filmu...

Dvojica nedávno oslávila desiate výročie spoločného života. Ako prezradil Urban v známej talk-šou Ellen DeGeneresovej, oslávilo ho spoločne počas koncertu v Bostone. „Turné bolo naplánované a nedalo sa už nič zmeniť. Hovoril som Nic, že to v deň nášho výročia nezvládnem a musím byť v Bostone. A ona sama navrhla, že priletí za mnou a oslávime naše výročie po koncerte,“ prezradil ešte začiatkom mája Urban v televíznom rozhovore. Herečka pritom na striedačku žije v americkom Nashville a tiež má s manželom dom v Austrálii.

Dvojica sa navzájom podporuje počas väčšiny pracovných aktivít. Spoločne tiež vychovávajú dve deti – dcéru, ktorú donosila sama Kidman a dcérku, ktorú jej vynosila náhradná matka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #premiéra #láska #vzťah #Nicole Kidman #Keith Urban

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...